in ,

Már a baloldali elemzők is nekimentek Maki Zajnak: politikai analfabéta Márki-Zay Péter az ismert baloldali elemző szerint – Noárt is kiröhögték

Ceglédi Zoltán baloldali elemező sarkosan fejezte ki véleményét

Ceglédi Zoltán baloldali elemező sarkosan fejezte ki véleményét arról, hogy Márki-Zay egy új párt létrehozásának tervét jelentette be pár héttel a választás előtt – írja a Mandiner.

 

Márki-Zay Péter a napokban arról beszélt, hogy új pártot alapítana, ami Gémesi György Új Kezdetére, és Pálinkás József Új Világ Néppártjára építene. Az ATV Öt című műsorának péntek esti adásában erről is kérdezték a vendégeket, Ceglédi Zoltán pedig először nevetésben tört ki, majd azt felelte, hogy Márki-Zay

e tekintetben egy politikai analfabéta.Indoklása szerint Márki-Zaynak ezt a bejelentését vagy két évvel korábban kellett volna megtennie, vagy két hónappal később.

 

Olyan a világon nincsen, hogy valaki azt mondja, válasszuk meg miniszterelnöknek, és ő fog vezetni egy hatpárti szövetséget, amihez csatlakozik hetedikként az ő mozgalma, de egyébként ő egy olyan nyolcadik pártot akar alapítani, és a korábban játszott Új Világ meg Új Kezdet pártokkal azonos– fogalmazott Ceglédi.

Az adás érdekes jellemzője volt, hogy a végzettségére nézve színész Molnár Áron – őt egyébként a Vígszínházból is annak idején elzavarták -, szélsőbaloldali politikai aktivista milyen szánalmas helyzetbe került. Itt ugyanis nem egy videókamerába kellett rappelnie, hanem nála kínosan nagyobb tudású (szintén baloldali) emberekkel kellett beszélgetnie. Amikor védeni próbálta Márki-Zay Pétert, akkor nemcsak Ceglédi Zoltán elemező, de még Hont András baloldali újságíró is kinevette.

(origo.hu)

 

 

Add tovább!

Demkó Attila: a fél világ éhezhet és fázhat, ha az oroszok beleállnak a szankciózásba

Kommunista szlogennel kampányol a baloldal: a hatalom a népé!