in ,

A ballib Ceglédi Zoltán brutálisan nekiesett Maki Zajnak: kik azok a kampány szereplői közül, akik lopni akartak?

Nagyon jó

A politológus már konkrét neveket akar hallani.

Ceglédi Zoltán Facebook-oldalán reagált Márki-Zay Péter legutóbbi posztjára, amelyben a politikus többek között azt írta: „leginkább az a hazugság háborít fel, hogy bármilyen kampánypénz nálam köthet ki, miközben

a most engem támadókat a kampányban is éppen az bosszantotta, hogy nem hagytam őket lopni.” 

„Kikre gondol Márki-Zay?”

Ceglédi a meglepő kijelentésre reagálva a következő kérdéseket tette fel: „Szóval én ebben a kampányban semmilyen módon nem vettem részt, ezért pláne őszinte érdeklődéssel kérdem: Kikre gondol Márki-Zay? Kik azok a kampány szereplői közül, akik lopni akartak? Hogy hívják őket?”

A publicista szerint ez már nem az első eset, hogy az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje nevek említése nélkül vádaskodik.

Mint Ceglédi fogalmaz, Márki-Zay „nem mondta meg anno, hogy kik az árulók, akik összejátszanak a Fidesszel. Sem a meleg kormánytagokat. Most meg azt sem, hogy kik akartak lopni a kampányban. Szóval csak kéne már mondani neveket, legalább azokét, akik lopni akartak a kampány során. Mert ez így egyszerre nevetséges és szánalmas” – írja.

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Hont András tovább csicskítja a baloldalt: amíg Bozóki András és Dessewffy Tibor fejti meg, hogy mik az okok és mi a teendő – Addig bátran lehet készülni az ötödik kétharmadra

Karácsony félidei mérlege: korrupciós ügyek, fiktív cégnek számlázás, vesztegetés és jutalékos rendszer