in ,

Lötyög a moslék! Ez már belháború! Ceglédi Zoltán is nekiment Makinak

Nem aratott osztatlan sikert a baloldalon az, hogy Márki-Zay Péter külhoni magyarokat migránsozott le.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt után ezúttal Ceglédi Zoltán politikai elemző is kritikus szavakkal illette Márki-Zay Péter migránsszámláló kampányát.

A Márki-Zay-plakáton szereplő »migránsok« fele valószínűleg határon túli magyar, akiknek minden oka és joga megvan Magyarországra költözni.

Az elejétől kifejezetten rossz ötletnek tartom, hogy az ellenzék »visszamigránsozzon« Orbánnak, de így pláne” – fogalmaz közösségi oldalán a politikai elemző.

Félresikerült migránsozás

Ismert ugyanis, hogy az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltje azzal kampányol, hogy ötvenötezer „Európai Unión kívüli migránst” telepített be 2019-ben Orbán. A bevándorlási adatok elérhetőek a KSH oldalán, ezekből azonban azt látni, hogy

  • 38 511 Európából (ebből 28 000 szomszédos országból telepedett le Magyarországon, akiknek a nagy része feltehetőleg határon túli magyar),
  •  12 546 Ázsiából,
  •  2 736 Amerikából,
  •  1412 pedig Afrikából érkezett.

Ceglédi ezzel kapcsolatban bejegyzésében úgy fogalmaz: „előre kérem, mielőtt bármely ellenzéki párt bármely aktivistája kezd el itt pukkancskodni, immár a határon túli magyarokra köpködve, hogy fogja föl:

itt azokról az emberekről beszélünk, akik már ide is költöztek, mondjuk Kolozsvárról vagy Szabadkáról, ők itt dolgoznak, tanulnak, élnek, legalább őket ne gyűlöljétek már”.

(mandiner.hu)

Add tovább!

Bayer Zsolt: Mártha Imrus, szegény, orrtyúkokkal fotózkodik, biztos problémái vannak az ágyban….

Apáti Bence: a Göncz papát kórusban éltetők támadják Novák Katalint