in ,

Lötyög a moslék! Ez már belháború! Ceglédi Zoltán is nekiment Makinak

Nem aratott osztatlan sikert a baloldalon az, hogy Márki-Zay Péter külhoni magyarokat migránsozott le.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt után ezúttal Ceglédi Zoltán politikai elemző is kritikus szavakkal illette Márki-Zay Péter migránsszámláló kampányát.

A Márki-Zay-plakáton szereplő »migránsok« fele valószínűleg határon túli magyar, akiknek minden oka és joga megvan Magyarországra költözni.

Az elejétől kifejezetten rossz ötletnek tartom, hogy az ellenzék »visszamigránsozzon« Orbánnak, de így pláne” – fogalmaz közösségi oldalán a politikai elemző.

Félresikerült migránsozás

Ismert ugyanis, hogy az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltje azzal kampányol, hogy ötvenötezer „Európai Unión kívüli migránst” telepített be 2019-ben Orbán. A bevándorlási adatok elérhetőek a KSH oldalán, ezekből azonban azt látni, hogy

  • 38 511 Európából (ebből 28 000 szomszédos országból telepedett le Magyarországon, akiknek a nagy része feltehetőleg határon túli magyar),
  •  12 546 Ázsiából,
  •  2 736 Amerikából,
  •  1412 pedig Afrikából érkezett.

Ceglédi ezzel kapcsolatban bejegyzésében úgy fogalmaz: „előre kérem, mielőtt bármely ellenzéki párt bármely aktivistája kezd el itt pukkancskodni, immár a határon túli magyarokra köpködve, hogy fogja föl:

itt azokról az emberekről beszélünk, akik már ide is költöztek, mondjuk Kolozsvárról vagy Szabadkáról, ők itt dolgoznak, tanulnak, élnek, legalább őket ne gyűlöljétek már”.

(mandiner.hu)

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Bayer Zsolt: Mártha Imrus, szegény, orrtyúkokkal fotózkodik, biztos problémái vannak az ágyban….

      Apáti Bence: a Göncz papát kórusban éltetők támadják Novák Katalint