in , , ,

Leslie Mandoki szerint a magyarok nem is tudják, milyen szerencsések, hogy ennyi vakcina közül válogathatnak

A világhírű zenész-producer Németországban él

Leslie Mandoki szerint a magyarok nem is tudják, milyen szerencsések, hogy ilyen sokféle vakcinával oltakozhatnak. A világhírű zenész-producer Németországban él és arról számolt be, hogy hiába regisztrált az elsők között, a mostani állás szerint októberben kap csak oltást. Ez pedig a többi között azért szomorítja el, mert ez azt is jelenti, hogy idén Németországban már nem lesz se koncert, sem üldögélés a kávéházak teraszán.

A koronavírus-járvány a híres művész, Leslie Mandoki életét is felforgatta, aki a szakmatársakhoz hasonlóan csak online tud koncerteket adni – írja a Borsonline. Ennek ellenére úgy érzi, tele van energiával és ezekben a nehéz időkben van nagy szükség az alkotó emberre. Mint fogalmazott:

Két dolgot nem lehet karanténba zárni: az alkotást és a felelősségvállalást. Zenészként azon dolgozunk, hogy lelket öntsünk a közönségbe, reményt adjunk, megmutassuk a fényt az alagút végén. Most különösen nagy a felelősség a művészeken. A közönségünk lelkével kell foglalkoznunk.

Mandoki már nagyon menne koncertezni, de erre már nem lesz idén lehetősége. Mint mondta:

Maguk nem is tudják ott Magyarországon, hogy milyen szerencsések, hogy ilyen sokféle vakcinával oltják magukat. Itt, Németországban kevés a vakcina, én is hiába regisztráltam az elsők között, a mostani állás szerint októberben kerülök majd sorra. Ez azt jelenti, hogy idén itt már nem lesz sem koncert, sem kávéházak teraszán üldögélés.

 

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Agyhalál – A DK szóvivője leidiótázta Orbán Viktort – Szintet lépett a belpolitikai kommunikáció: lefelé

Durván beindult Gyurcsány köre: milliókkal hirdetik az ellenzéki média cikkeit a Facebookon