in ,

Lánchíd! Karácsony egy cégcsoportot akar helyzetbe hozni. Tessék mondani, visszaosztás is lesz?

Vajon miért e nagy harc az A-hídért?

Először is egy fotó:

 

Tüttő elvtársnő az A-híd rendezvényén.

 

 

Karácsonyék vagy a Demszkyék által megbízott cégeket akarják helyzetbe hozni, vagy csupán előre meg akarják magyarázni a szavazóiknak, hogy miért Mészáros Lőrinc nyert.

Budapest főpolgármestere kedd este hosszú percekig magyarázta az ATV-ben, miért nem sikerült kilenc hónap után a hatályos jogszabályoknak megfelelő közbeszerzést kiírnia a BKK-nak.

Ismert, a Közbeszerzési Hatóság megállapította a Lánchíd-tender jogellenességét, miután a főváros mint ajánlatkérő nem tartotta be a referencia-időszakra vonatkozó előírást. A főváros a jogszabályban előírt 8 év helyett 10 éves referencia-időszakot írt volna elő a pályázó cégeknek. Karácsony az ATV műsorában ezt azzal indokolta, hogy ebbe a 10 éves referencia-időszakba így beleesne a Margit híd felújítása is, amely 2012 elején fejeződött be, és amelyet a Közgép konzorciumi vezetése mellett az A-Híd Zrt. és a Strabag közös konzorciuma végzett el. – írja Kereki Gergő a mandiner.hu-n.

 

Csak nem azért küzd Kamu Geri és sleppje ennyire az A-hídért, mert valami érdekük fűződik hozzá? Nocsak! Esetleg visszaosztás is lesz? Zsíros, sokmilliárdos megbízásról van szó, csak nem jól akar járni valaki?

Tényleg az az érzésünk van, hogy Kamu Geri főpolgármesteri hivatala nem más, mint egy kifizető hely. A számlát a budapesti lakosok állják.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Emberek! A gödi DK-Momentum balhé egy színjáték! Csak figyelemfelhívás, és elterelés! Színészet az egész!

A Publi Caféban is nagyon kiakadtak Gyurcsány fenyegetése miatt- Videó