in ,

Kuncze expártja 500 millióval tartozik az adófizetőknek! Fizetés helyett a közéletben osztja az észt

Az ember esze megáll

Egészen hihetetlen vastag bőr van egyes libernyákok pofáján. Kuncze Gábor pont ilyen.
Rendszeresen, újra és újra osztja az észt a közéletben a bukott politikus, pedig az SZDSZ már rég kimúlt, azaz itt van ifjú formájában (Momentum), de Kuncze arcán a bőr minden Guiness rekordot megdönt. Rendületelenül, és szorgalmasan orbánozik, ahogy azt utasításba kapja a Gazditól.

Ám egy apróságot Kuncze elvtárs elfelejtett: tartozik nekünk, adófizetőknek! Nem is kevéssel.

 

Így írt 2018-ban a pestisracok.hu az SZDSZ tartozásáról:

Négy év után sincs felelőse az SZDSZ félmilliárdos csalásának.

Már több, mint négy éve tart, de még mindig nincs gyanúsítottja annak a különösen nagy kárt okozó csalás gyanúja miatt folyó nyomozásnak, amit a már megszűnt SZDSZ tartozásai ügyében rendelt el a hatóság. Az Országgyűlésből 2010-ben kiesett liberális párt ugyanis csaknem félmilliárd forint adósságot halmozott fel, amit aztán nem fizettek vissza.
Továbbra sincs gyanúsítottja, így ismeretlen tettes ellen zajlik az a különösen nagy kárt okozó csalás gyanúja miatt folyó nyomozás, amit az egykori SZDSZ tartozásai ügyében rendelt el évekkel ezelőtt az ügyészség – tájékoztatta a PestiSrácok.hu-t az ORFK Kommunikációs Osztálya.

CSAKNEM FÉLMILLIÁRDOS TARTOZÁST HALMOZTAK FEL
Az SZDSZ még 2008-ban vett fel hitelt a Magyar Fejlesztési Banktól (MFB) ingatlanvásárlásra. A pártnak a pénzintézet csaknem 415 millió forintot folyósított állami kezességvállalással, ám a szabaddemokraták szinte egyáltalán nem törlesztették a kölcsönt. Az MFB 2010 végén mondta fel a fizetni elfelejtő párt szerződését, ezután került végrehajtás alá 26 ingatlan. Kiderült az is, hogy a liberálisok az elemi ingatlanvásárlási szabályokat sem tartották be, ezért az állam nem érvényesítette kezességvállalását. A párt az állami hitel mellett komoly közüzemi tartozásokat is felhalmozott, de nem fizetett a politikai hirdetésekért sem. Lázár János, egykori Miniszterelnökséget vezető miniszter 2015 márciusában számolt be róla, hogy addig az SZDSZ 14 ingatlanját értékesítették összesen 211 millió forintért, és további 12 ingatlan vár eladásra, becsült értékük akkor 329 millió forint volt. Később az egykori kormánypárt tartozása felkúszott csaknem 500 millió forintra. – írja a pestisracok.hu

Itt tartunk, tart a nyomozás, eredmény sehol, tettes, gyanúsított sehol, csak van egy exelnök, Kuncze Gábor, aki következmények nélkül továbbra is osztja az észt a közéletben.
Fricz Tamásnak igaza van: ez egy következmények nélküli ország.

mindenszo.hu

(borítókép grafika: Fábos György)

Oszd meg a barátaiddal is!

Hullanak a jobboldalon: Szájer lemondott, Demeter meg visszavonta cikkeit és törölte magát a közösségi oldalakról

Brávó! Lakást, valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak Brüsszel – Videó