in ,

Bohár Dani a libernyákokról: azt figyelik, hogy meddig mehetnek el. Már nem sokáig.

Se Isten, se ember

Nem tisztelnek és nem számít ezeknek semmi. A bomlasztás, a rombolás, ami élteti őket. A beteges kor neve liberalizmus.

 

 

Létezik egy Szegő Péter nevű “újságíró”, komoly hírfogyasztóként jelentem, hogy életemben nem hallottam róla. Alapvetően a személye egyetlen betűt sem érdemel, nem is ő a fontos ebben a történetben, ellenben a jelenség, amelyet képvisel. Ez a Szegő nevű médiamunkás vagy mi a közösségi oldalán okádott egy jókorát.

Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, minden esetre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan

Napjainkban folyamatosan azt tapasztaljuk, hogy keresztény emberek az életükkel fizetnek azért, mert hisznek. Erre jön ez a Szegő nevű gyenge képességű és arról írogat, hogy az Országos Tisztifőorvos vegye le a keresztet a nyakából, amikor sajtótájékoztatót tart. Na, idefigyelj te Szegő! A libsi haverjaid agymenésének ártalmas munkája Nyugat-Európában már elérte, hogy templomokban kereszteket takarnak le vagy az iskolákban levetetik a kereszttel ellátott nyakláncokat és említhetnék még számtalan elképesztő példát. Magyarország ezeréves keresztény állam! Méghozzá 2020-ban olyan ország, ahol minden vallási felekezet szabadon gyakorolhatja a vallását vagy viselheti a vallásához fűződő szimbólumokat. Tudom, értem, hogy a te liberális végtelenül sötét agyadban az lenne a valami, ha mindenről ti, libsik dönthetnétek, de szerencsére demokrácia van. A Szegő amúgy kemény csávó, mert amikor rájött, hogy hülyeséget írt azonnal törölte a posztját. A teljesen ismeretlen “újságírónak” nagy nehezen megtaláltam néhány korábbi írását, amelyekből idéznék:

A mai Magyarország egy fasiszta diktatúra. Diktátorok ritkán buknak meg választáson.

Írta ezt 2020 áprilisában. Ebből a két mondatból már tökéletesen le lehet szűrni, hogy Szegő milyen komoly szellemi magasságban mozog. Szegő nemcsak a kereszténységet gyalázta, hanem Trianonból is gúnyt űzött, mondván az osztrákok is megszenvedték az első világháborút követő békediktátumokat, mégsem rinyálnak. Íme egy idézet a műből: “Csakhogy. Elég sokat megfordulok Ausztriában, és egyetlen, azaz egyetlen nagyausztriás autómatricát sem láttam soha, mint ahogy teljesen elképzelhetetlen, hogy a bécsi kormányzat olyan kultuszt építsen Saint-Germain köré, mint tette azt a magyar Trianon köré. Az pedig, hogy felelős osztrák kormányzati politikusok bármiféle olyan kijelentést tegyenek, amelyet területi revíziós igényként lehet értelmezni – ilyen szóba sem kerül. Na, egyebek közt ez a különbség.” Ez a Szegő tökéletes indikátora a magyar liberálisoknak. Fröcsögéseik, ömlengéseik, okádékfoltjaik nem szólnak másról, hogy felhergeljék a többségi magyar társadalmat. Az élteti őket, hogy ki tud nagyobb tahóságot mondani, ki tudja jobban megsérteni a jóérzésű magyar embereket. Megnyilvánulásaikkal tesztelnek. Azt figyelik, hogy meddig mehetnek el. Már nem sokáig.

 

 

(Bohár Dani, 888.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Mi folyik itt? Brutális brüsszeli diktatúra – Brüsszel nem engedné az unión kívülről érkező járvány elleni szerek alkalmazását

Meghalt Sean Connery!