in ,

Kedves Maki-Zay Péter! Önt rútul becsapták!

Tételesen válaszolunk

Tisztelt Maki Zay Péter!

Ön üzent a Fideszeseknek, hogy rútul be vannak csapva, és tételesen felsorolt pár dolgot, miért is vannak becsapva a kormánypárti szavazók.

Akkor mi pedig most ezennel tételesen válaszolunk Önnek!

 

Kedves Maki-Zay Péter! Önt rútul becsapták!

 

Aki önöket ostobának nézi, az nem az ellenzék, hanem a Fidesz!
„Kedves fideszes szavazók! Önöknek sokadjára éltek vissza a bizalmával.

– Önöknek azt is igyekeznek beadni, hogy az ellenzék oltásellenes,

(mindenszo.hu válasz: igen, az ellenzék oltásellenes, még aláírást is gyűjtenek a mai napig a kínai vakcina ellen pl. Szaniszló Sándor polgármester pedig visszaküldtette a kínai vakcinákat. Az LMP szimpatizáns erdőkertesi orvos pedig megtagadta, hogy beadja a kerületieknek az oltást. Mi ez, ha nem oltásellenesség? Íme a DK aláírásgyűjtése, a mai napig elérhető:

https://peticio.dkp.hu/form/k%C3%ADnaivakcina

 

– hogy Orbán azért vesz drágán kínai vakcinát, mert nyugati vakcina nem áll rendelkezésre,

(mindenszo.hu válasza: ez pontosan így is van. A március 26-án hazánkba érkezett Astrazeneca szállítmány 190 ezer adag lett volna, helyette mindössze 21 ezer érkezett meg csupán! Azt pedig fél nap alatt el tudjuk oltani!)

 

– vagy hogy ingyenes parkolással lehet küzdeni a vírus ellen.

(mindenszo.hu: nem kell ahhoz virológusnak lenni, hogy rájöjjünk: amennyiben a tömegközlekedés helyett az ingyenes parkolás miatt a vonzóbb autózást választjuk, nos, akkor valóban ez egy eszköz a vírus ellen, hiszen nem lesznek annyian a tömegközlekedési eszközökön. Ezt minden egyszerű átlagember is belátja, Önnel ellentétben. Hozzátesszük, hogy mi is rendszeresen tömegközlekedési eszközzel jártunk be dolgozni Budapesten a belvárosba a külvárosból, mivel leparkolni nem tudnánk csak nagyon drágán, ezért a napi parkolási díj elvinné a naponta megkeresett pénzünket, ellenben, ha ingyenes a parkolás, akkor már érdemes autóval bejárni, tehát kevesebben lesznek a tömegközlekedési eszközökön. Ez ilyen egyszerű!)

 

– Önöknek azt állították, hogy a kormány által betelepített évi 55 ezer migránst Soros hozza be,

(mindenszo.hu: ez a Jobbik ócska, aljas, évek óta mantrázott hazug propagandája. Magyarország egyetlen illegális migránst nem fogadott be! Ne hazudjon!)

 

– hogy az immár 20%-kal Románia alatti lakossági fogyasztásunkkal 2030-ra utolérjük Ausztriát.

(mindenszo.hu: már megint ez a „bezzeg Románia”, igaz? Az a Románia, ahonnan menekülnek a románok nyugatra dolgozni. Ahol nincs 5 km-nyi olyan összefüggő betonút, amelyik folyamatos betont tartalmazna, kátyúmentesen. Románia, ahol olyan stabil az ország és a kormány, hogy másfél évente választások vannak, és egy normális kormányt sem tudnak megalakítani.)

– Önök érthető okból kritizálják a 11 éve leváltott baloldali kormány korrupcióját, mégis elfogadják a Fidesztől, hogy 11 év alatt ezt nem felszámolta, hanem megsokszorozta, a bűnözőket pedig nem elszámoltatta, hanem azóta is együtt lopnak.

(mindenszo.hu: ismét semmi konkrétum, csak aljas hazugság és vádaskodás. Mondjon már egy korrupciót! Legyen szíves! Esetleg Gajdáékra gondol, Lacknerre, Kispestre? Netán Czeglédyre, vagy a BKV buszbeszerzésre? Akar látni egy listát a korrupcióról? 

 

 

 

ÍME: 

A baloldal teljes bűnlajstroma – TELJES lista! – Akik valóban szétlopták az országot!

 

 

 

Aki önöket ostobának nézi, az nem az ellenzék, hanem a Fidesz!

(mindenszo.hu: tévedés, aljas kis hazug felsorolásaival Ön akarja az egész országot megtéveszteni! NEM FOG MENNI! NEM FOG SIKERÜLNI!)

 

– Egy vásárhelyi Fidelitas-tag a Pesti TV-ben nemcsak azt árulja el, hogy Vásárhelyen mennyire utálják a Fideszt, hanem azt is, hogy fogalma sincs az igazmondásról és nyilván életében nem járt még templomban.”

(mindenszo.hu: ne felejtsük el, hogyan nyert Ön választást az A-Hang és az akkor még balliberális Hír Tv segítségével. Ez hazug, a Fideszt cigányellenséggel  megvádolt kampánnyal! Ezt Ön is tudja, hiszen ennek Ön részese volt! Ön vásárhelyi választások ügyben inkább csak hallgasson!)

 

 

Várjuk további hazugságait, polgármester úr, lesz mit megcáfolnunk újra, és újra!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Sajtóklub: a rakpart megnyitása katasztrófát fog okozni 1-2 héten belül – Videó

Mozgalom indult! Elkezdtek megfejtett keresztrejtvényeket küldeni Maki-Zajnak a vidéki fideszesek