in , , , , ,

Brávó! Lakást, valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak Brüsszel – Videó

Menczer Tamás döbbenetes dolgokat mondott el

A héten megjelent brüsszeli stratégia lakást, valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak – hívta fel a figyelmet a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton a Facebookon.

Menczer Tamás a Facebookon megjelent videójában azt mondta, hogy az új brüsszeli stratégiában hét pontban rajzolják meg a migráció ívét a migrációpárti bürokraták.

ÍME A VIDEÓ:

https://www.facebook.com/watch/?v=812815642873195

 

 

Az államtitkár kifejtette, hogy:

  • Az első pont arról szól, hogy irányítani akarják a migrációs politikát, „tehát irányítani akarnak bennünket”.
  • A második pont szerint nyitott társadalmat akarnak létrehozni.
  • A harmadik szerint meg akarják szervezni a migrációt: már a migránsok elindulása előtt programokat akarnak nekik tartani.

Menczer Tamás elmondta, hogy a negyedik pont a pénzről szól, konkrétan megnövelt pénzügyi támogatási lehetőségeket biztosítanának a számukra. Hozzáfűzte továbbá, hogyAZ ÖTÖDIK PONT ARRÓL SZÓL, HOGY TÁMOGATNÁK A MEGFELELŐ ÉS MEGFIZETHETŐ LAKHATÁST, VAGYIS LAKÁST ADNÁNAK A BEVÁNDORLÓKNAK.

A hatodik pont szerint teljes gazdasági, társadalmi, kulturális és politikai részvételt biztosítanának, vagyis minden jogot megadnának a migránsoknak. Az államtitkár felhívta a figyelmet, hogy a hetedik pont szerint pedig a migránsszervezeteknek a helyi, regionális és a nemzeti döntéshozatalban való részvételét segítenék elő, ami TULAJDONKÉPPEN AZT JELENTI, HOGY A POLITIKAI DÖNTÉSHOZATALT A BEVÁNDORLÓK KEZÉBE ADNÁK.

 

 

Ez tehát a legfrissebb brüsszeli stratégia, Brüsszel szerint aki erre nemet mond, amelyik tagállam erre nemet mond, az nem jogállam. A magyar kormány álláspontja azonban változatlan: mi a migrációra is nemet mondunk és a nyomásgyakorlásra is– jelentette ki Menczer Tamás.

 

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Kuncze expártja 500 millióval tartozik az adófizetőknek! Fizetés helyett a közéletben osztja az észt

Franciaország lángokban! Zajlik a beilleszkedés – Felgyújtották a Francia Nemzeti Bank épületét, rendőröket lincseltek Párizsban, tömegtüntetések a koronavírus-járvány kellős közepén – Videó