in , ,

Magyarország legundorítóbb pártja felzabálja az egész ellenzéket – Nagyon éhesek – A DK röhög a markában

Dögkeselyűk

DK, sokféle neve van, a logójuk amúgy lopott:

Figyelem! A baloldal még a szimbólumokat is lopja: DK logo, Indesit logo, új DK logo

 

 

Lopott a DK tv logója, lopott a DK pártlogója is:

 

Bréking! A DK egy 60 éves török cégtől lopta a logóját? Megdöbbentő levelet kaptunk

 

 

 

Zsidóktól lopott villában lakik a DK két feje: Dobrev Klára (DK) és a Feri. Ezek mindent összeloptak: pártot, vagyont, logót, lakást, házat, villát, hatalmat.

 

 

Szóval ott tartottunk, hogy a DK-nak sokféle neve van:

DK: DögKeselyűk.

DK: Dobrev Klára.

DK: Degenerált Kretének.

satöbbi, satöbbi.

 

Magyarország legundorítóbb pártja, mégis az ellenzék vezető ereje. És most Csokis Olíviótól a Momentumig elkezdtek átlépni a DK-ba, mert ott érzik a jövőt. Érdekes. A baloldalon nem megoldódni látszanak a problémák, hanem tetőznek azok. Jászberényben a DK nélkül szavazták újra a náci csávót, mi csak úgy hívjuk: Jászberényi náci. Nos, ott a DK nem kellett, pedig mégis ők az ország vezető ellenzéki ereje. Akkor ezt így most hogy???? Hm? Dilemma dilemma hátán.

Mi nem akarunk megoldást adni a baloldalnak, szenvedjenek csak Feritől, addig jó az országnak, amíg a Fidesz kormányoz.

 

Na, erről ennyit.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

 

További híreink:
Végre kimondták a nagy igazságot: Brüsszel szétverte az európai energiapiacot és most tovább ront a helyzetenMindenki szépen nyugodjon le – Januárban csökkeni kezdtek az élelmiszerárakÜzenet Para-Kovács Imrének: a drog rossz, értem?Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérniAgyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezikAz EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátor

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Botrány! A libsi Aranyosi Péter élő adásban szólt be a Hír Tv stúdiójában a Hír Tv-nek és Nógrádi Györgynek – Videó

Velkovics Vilmos: a mocskosszájú új NagyBlanka állítólag a tanáraiért állt ki a ország-világ elé trágárkodni