in ,

Kínos magyarázkodás – Gajda Péter tagadja a hangfelvételek valódiságát

A kispesti botrány ellenére sem mond le Gajda Péter polgármester

A kispesti botrány ellenére sem mond le Gajda Péter polgármester. Ugyanis hazugságnak tartja a kiszivárgott felvételek kapcsán megjelent híreket. A Hír TV vasárnap hozta nyilvánosságra azokat a hangfelvételeket, amelyeken Lackner Csaba MSZP-s önkormányzati képviselő arról beszél, hogy egy üzlet után 12 millió forintot osztott vissza a vagyonkezelő vezetőjének, Kránitz Krisztiánnak. Majd utána megkereste a polgármestert, Gajda Pétert is, és azon méltatlankodott, hogy az üzletből Gajdának miért csak 3 millió forint jut.

Gajda most az Informátor kérésére sem azonosította a videofelvételen szereplő Lackner Csabát, csak annyit mondott, hogy szerinte a modern technika segítségével manipulálták azokat. A politikus azt is tagadta, hogy Lackner Csaba a bizalmasa lenne. Annyit azért megjegyzett, hogy elítélendőnek tartja a kokainfogyasztást.

Gajda Péternek hisz Hiller István. A szocialista politikus elmondta: a kiszivárgott felvételek ellenére is töretlenül bíznak a polgármesterjelöltben. Hiller István azonban arra a kérdésre nem felelt, hogy tudtak-e pártjában a korrupcióról.

(hirtv.hu)

Ezek tényleg lopnak – Bemutatkozik Mr. Negyven Százalék

Zseniális új plakátok Szombathelyen – Bemutatkozik az ellenzéki maffiabanda