in ,

Ki volt képes erre szavazni? Karácsony Gergely az elmúlt 30 év leggyávább főpolgármestere – Ennél még Demszky is jobb volt!

Kemény szavak.

2019 október nem olyan régen volt. Arra, hogy 1 éven belül hogy lehetett ilyen rombolást, és tombolást végezni Budapesten, arra nincsenek szavak.
Fájó kimondani: de ennél még Demszky Gábor is jobb (!) volt. Lehet, szabad ilyet mondani? Igen, mert Demszky szépen lassan rohasztotta le Budapestet, amit 10 év alatt úgy ahogy Tarlós István rendbe tudott rakni. De ez nem volt elég a megvezetett, agymosott balliberális szavazóknak. Amit ez a kretén művel, annak 1 éves kormányzása károsabb, mint Demszky 10 éves regnálása.

Ezeknek Karácsony Gergely kellett. A főpolgármester emberileg, szakmailag, és politikailag is maga a szégyen és gyalázat.

Bátran ki lehet mondani: Karácsony Gergely az elmúlt 30 év legszarabb, legócskább, leggyávább főpolgármestere. Még mindig nem tolta oda a képét a Pesti úti idősotthonba.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Na, akkor itt az ideje bocsánatot kérni a magyaroktól! Orbán: Május végén visszaadhatjuk a parlamentnek a különleges felhatalmazást

Bayer Zsolt – Klinikai összefoglaló Karácsony Gergely főpolgármester úrról