in , ,

Na, akkor itt az ideje bocsánatot kérni a magyaroktól! Orbán: Május végén visszaadhatjuk a parlamentnek a különleges felhatalmazást

Orbán Viktor miniszterelnök arra számít, hogy a kormány május végén vissza tudja adni a parlamentnek a koronavírus-járvány miatti különleges felhatalmazást.

Orbán Viktor miniszterelnök arra számít, hogy a kormány május végén vissza tudja adni a parlamentnek a koronavírus-járvány miatti különleges felhatalmazást. A kormányfő erről pénteken Belgrádban beszélt, az Aleksandar Vucic szerb államfővel folytatott megbeszélés utáni közös sajtótájékoztatón. – írja a lokal.hu.

A különleges felhatalmazás visszaadása után „mindenkinek adunk egy esélyt, hogy elnézést kérjen Magyarországtól az igaztalan vádakért” – tette hozzá Orbán Viktor.


 

Szerintünk ezek után az összes sivalkodó, diktatúrázó, Hitlerező, nácizó most kérjen bocsánatot! Kérjen bocsánatot Szél Bernadett, Hadházy, akik dudáltak, tülköltek, mert szerintük diktatúra van. De kérjen bocsánatot az egy sörnél is gyengébb Jobbik rém nevetséges csicskája, Jakab Péter, aki már rég be van kötve Gyurcsányhoz. Ha már Gyurcsány, ő is szépen kérjen bocsánatot a diktatúrázásért. Kérjen bocsánatot a bolgár felesége. Kérjen bocsánatot a Freedom House. Elnézést kérhet a Helsinki Bizottság is. Kérjen bocsánatot Szabó Tímea. Ujhelyi is bocsánatot kérhet. Kérjen bocsánatot Verhofstadt, a The New York Times, a CNN és a transzvesztita kinézetű Amanpor „Krisztián”, a teljes sivalkodó nyugati elit, a zöldek, de kérjen bocsánatot Sassolini is, kérjen bocsánatot a naponta sivalkodó hvg.hu, az index.hu, a 444.hu, 24.hu, meg az összes többi kretén. Bocsánatot kérhetnek a skandináv sivalkodók is, főleg a nekünk beszóló svéd politikusok, ahol egyébként 10x annyi halott van, mint itt, pedig a lakosság ugyanúgy 10 millió.

Várjuk, most itt az esély a bocsánatkérésre az igaztalan vádakért!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Az ellenzék vinnyoghat: történelmi fordulat a magyar kivándorlásban, többen jöttek haza tavaly, mint ahányan elmentek

Ki volt képes erre szavazni? Karácsony Gergely az elmúlt 30 év leggyávább főpolgármestere – Ennél még Demszky is jobb volt!