in ,

Kamu Geri zuhan, de nagyon – Real-PR 93: sokkal népszerűtlenebbé vált Kamu Geri

Sokat romlott Karácsony Gergely megítélése – írta a keddi Magyar Nemzet a Real-PR 93 országos repre­zentatív kutatásának eredményére hivatkozva. Úgy vélekedtek, hogy ennek oka a főpolgármester gyenge városvezetői tevékenysége.

 

Sokat romlott Karácsony Gergely megítélése – írta a keddi Magyar Nemzet a Real-PR 93 országos repre­zentatív kutatásának eredményére hivatkozva. Úgy vélekedtek, hogy ennek oka a főpolgármester gyenge városvezetői tevékenysége. Karácsony Gergely a budapestiek és a kormánykritikusok körében is sokkal népszerűtlenebbé vált. Bő két hónapja még a teljes felnőtt népesség 31 százaléka volt elégedett a főpolgármester tevékenységével, mára azonban húsz százalékra csökkent ez az arány.

 

A nyári hónapokban nap mint nap megtapasztalhatták a fővárosban közlekedők Karácsony Gergely városvezetői munkájának negatív hatásait: a folyamatos közlekedési dugókat, valamint a jelentősen megnövekedett utazási időtartamokat. Emellett a közterületi szemétgyűjtők harmadának takarékossági céllal való leszerelése sem javította a város köztisztasági helyzetét  írta a Magyar Nemzet. Vagyis elsősorban gyenge városvezetői teljesítményével magyarázható Karácsony népszerűtlensége, ráadásul a politikus a miniszterelnök-jelölti kampányában sem tudott az elmúlt három hónapban világos jövőképet felvázolni a választás utáni időkre  értékeltek. A Real-PR 93 szerint ezek alapján nem meglepő, hogy Karácsony Gergely munkájának átlagos megítélése 11 százalékponttal romlott június óta. A baloldali főpolgármester tevékenységének hatását leginkább érzékelők, azaz a budapestiek körében nyolc százalékpontos visszaesés látszik, jelenleg csupán 34 százalék elégedett a városvezetővel.

 

 

(pestisracok.hu)

Add tovább!

Böjte Csaba: ilyen jól magyar ember a Kárpát-medencében az elmúlt ezer évben nem élt

Mert „annyira el vagyunk szigetelve” – Orbán Viktor fogadja a szerb miniszterelnököt Budapesten