in ,

Joe Biden soha nem lesz elnök! Hatodik sebességbe kapcsoltak az események az USA-ban vasárnap! Videók

Újabb információkat találtunk…

A levélsorozat folytatódik, újabb megdöbbentő információkat közlünk az amerikai választásokról!

ÍME!

Hatodik sebességbe kapcsoltak az események az USA-ban vasárnap

MINDEN HÍRHEZ FORRÁSLINK CSATOLVA

SRÁCOK ELKEZDŐDÖTT!! Óránként jönnek ki Bombahírek, teljes káosz az USAban

Kezdem a legfontosabbal! Minden jel arra mutat, Donald J Trump TÉNYLEG KIHIRDETI A SZÜKSÉGÁLLAPOTOT és életbe lépteti a Választásokba Történő Bármilyen Beavatkozás elnöki rendeletét!

BOMBA HÍR: A tegnap említett ma reggeli tárgyalás megkezdődött a Dominion gépekről és a bíró végre először Nov 3 óta engedélyezte bizonyítékok bemutatását.
KIDERÜLT, a gépek 68,05 %-os hibagenerálásra voltak beállítva. Ez azt jelenti, 100-ból 68 voks egy olyan könyvtárba került a gépen, ami módosítható bármikor közvetlen vagy távoli eléréssel akár. ISZONYATOSAN NAGY HÍR!!!!
LINK:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/breaking-antrim-co-forensic-report-bombshell-reveals-dominion-machines-set-68-05-error-ratemeaning-68-05-ballots-sent-mass-adjudication-giving-individuals-ma/

A JELEK – Kezdődik, amire vártunk
1.Donald Trump egyik vasárnapi tweetjében sokadjára FIGYELMEZTET MINDEN
SZÖVETSÉGI TISZTVISELŐT
, hogy a csatatér államokban választási csalás történt és aki hitelesíti ezen hamis szavazatok árnyékában az eredményeket SZÖVETSÉGI BÜNTETTET KÖVET EL.
Értsd börtönbe megy. Egyértelműen a mai elektori szavazásra utalt!
LINK:
https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/happening-president-trump-issues-warning-swing-states-found-massive-voter-fraud-cannot-legally-certify-votes/

2. Lin Wood amerikai idő szerint ma reggel 10kor közölte, a következő pár napban nagyon gyorsan fognak pörögni az események és A MAI NAPON EGYETLEN ÁLLAMBAN SEM SZABAD ELEKTORT VÁLASZTANI!
Tweetben írta le: Sokak feje fog hullani az elcsalt választás miatt, mivel feltártuk a megdönthetetlen bizonyítékainkat.

JOE BIDEN SOHA NEM MEGY A FEHÉR HÁZBA! Ő EGY BŰNÖZŐ!

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/attorney-lin-wood-event-will-unfold-quickly-next-several-days/

https://twitter.com/LLinWood/status/1338494535463268358

3.Donald Trump találkozott John Ratcliffe, the Director of National Intelligence – DNI -, a Nemzeti Hírszerzés igazgatójával tegnap, a hagyományos Hadsereg vs Haditengerészet éves amerikai football mérkőzésén. A DNI igazgatója az Egyesült Államok Egységesített Hírszerző Szolgálatának feje és kormánytagként a közvetlen tanácsadója a mindenkori elnöknek, a Nemzeti Biztonsági Tanácsnak és a Belbiztonsági Tanácsnak. Más szóval A Nagy Fiú.
Miért olyan fontos ez? Nos ahhoz, hogy Trump kihirdesse a szükségállapotot
és ezzel párhuzamosan érvényt szerezzen elnöki rendeletének a választási befoláysolások tekintetében, a Nagy Fiú jelentésére van szüksége először. Ez törvényben van leírva. Ezzel elszabadítja a Krakent, kiengedi mérges Ginit a palackból és felnyitja a korrupt demokraták Pandora szelencéjét.

LINK:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/dni-ratcliffe-attends-army-navy-football-game-president-trump-wonder-might-discussed/

4. Donald Trump nemrég aláírt egy elnöki rendeletet, hogy 24-ét Szentestét nemzeti ünneppé nyilvánítja KIVÉVE a nemzetbiztonsági és védelmi szerveket
DE MOST DERÜLT KI EGY MÁSIKAT IS ALÁÍRT!!!
Ebben a rendeletében instrukciókkal látja el a hadsereget mi a dolguk abban az a esetben, ha a védelmi miniszter Meghal, Lemond vagy Képtelen Ellátni Feladatkörét.
 Várható, hogy a szükségállapot kihirdetése után a Pentagonban kínai és demokrata pénzen megvett tisztviselők megpróbálják eltávolítani a védelmi minisztert!

LINK:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/president-trump-quietly-issued-another-executive-order-one-concerning-military/

5.Sidney Powell interjút adott az Epoch Times-nak melyben kifejtette, az
elejétől fogva 100%, atombiztos bizonyítékai vannak a választás csalásról és hogy ezekhez külföldi kormányok keze tapad.
 De muszáj először bíróságon bemutatnia őket. Mivel sorra utasítják el őket a korrupt bírók országszerte, nem maradt más hátra idézem: “Donald Trumpnak lépnie kell, hirdesse ki a szükségállapotot, indítsa el
az eljárást elnöki különrendelete alapján, jelöljön ki IT szakértőket a Dominion gépek átvizsgálására mindenhol és utasítson minden szervet ezek vizsgálatok elemzésére befogadására. Megteheti, tegye is meg!
 ”

LINK:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/extensive-interview-sidney-powell-discusses-current-status-election-lawsuits-jan-jekielek-epoch-times/

6. Lin Wood több tweetjében kérte Donald Trumpot használja végre a szükségállapotot és kerüljenek börtönbe a felelősök!

LINK

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/attorney-lin-wood-event-will-unfold-quickly-next-several-days/

7.Trumptól nemrégen kegyelmet kapott Flynn tábornok egy vasárnap reggeli interjút adva a FOX News csatornának Maria Bartiromo showjában arról beszélt idézem: “Komoly, nagyon komoly külföldi befolyás történt a Dominion szavazógépekkel! Mindenki menjen fel Sidney Powell weblapjára efendingtherepublic.org további információért. MEGDÖNTHETETLEN BIZONYÍTÉKUNK VAN külföldi befolyásra az amerikai választásokon”

LINK:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/huge-serious-serious-foreign-influence-dominion-voting-machines-general-flynn-says-conclusive-evidence-foreign-influence-us-election-right-now/

8. Múlt csütörtökön Sidney Powell volt a vendég Lou Dobbs showjában a FOX News-on, ahol a műsor végén Dobbs élőben azt mondta, hogy ha Sidneynek tényleg ilyen komoly bizonyítékai vannak, most felajánlja a FOX szervereit és a showját, mutassák be együtt őket. Sidney azt mondta akár a holnapi showban mehet is.
Másnap este a FOX News közölte Lou Dobbs szabadságra ment és egy harmadlagos tag vezette a műsort. Most értettük csak meg, mit történt! A FOX nem merte

bevállalni, hogy tőlük robbanjon ki a világ legnagyobb botránya!

9.Rendkívüli hír: Az ausztrál Sky News kiszivárogtatott listát jelentett be az
ÖSSZES KÍNAI KOMMUNISTA PÁRT TAGJÁRÓL az egész világon!!! Közel 2 millió
tagról van szó.
 Ezek a tagok beépültek a világ legnagyobb cégeibe és kormányok ügynökségeibe! Meg is jelent az első névsor 8 192 tagról. Százával találtak kommunista párttagokat a francia Airbusnál, a brit Rolls-Royce-nál és AstraZeneca gyógyszergyárnál, az amerikai Boeingnél és a vakcinát gyártó Pfizernél!

LINK:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/first-section-8192-chinese-communist-party-members-names-positions-etc-leaked-public/

10. Nem sokkal azután, hogy a fenti lista napvilágra került az USA Kincstárát folyamatos hekkertámdasok érték. Elemző szerint a támadás típusa egy külföldi állam katonai hírszerzésére utal, amit czber-háborúkban alkalmaznak.

LINK:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/breaking-us-treasury-reportedly-breached-hackers-backed-foreign-government/

GENERAL FLYNN INTERJÚ:

https://www.youtube.com/watch?v=ZQYHqPdHUMY&feature=emb_logo

PÁRTTAGOKRÓL SKY NEWS RIPORT :

https://www.youtube.com/watch?v=OumhrE6JV3A&feature=emb_logo

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Alakul a magyar honvédelem! Letették Európa legmodernebb harcjárműgyárának alapkövét Zalaegerszegen

Most már hivatalos: Ördög Nórát nem anya szülte – Itt vannak a részletek