in ,

A csalásban született Biden-rendszer egypárti lesz, leválthatatlan és kommunista

A leszámolások nagyon hamar el fognak kezdődni

Biden természetesen a szabadság hazájának fogja hazudni Amerikát, meg békét és együttműködést ígér népének, de ennek pont az ellenkezője fog bekövetkezni.

Egy csalásban született rendszer nem lehet más mint egy eleve halálraítélt terrorrendszer, rémuralom. Hazugságban nem lehet élni, igaz a kommunista rendszer 40 évig tartotta magát elég szépen Magyarországon is. Sokan pont innen menekültek az USA-ba. Most menekülhetnek haza.  A népet szó szerint terrorban tartották (lásd Andrássy út 60.), az ország minden tagját megfigyelték a beszervezett ügynökök, jó pénzért, volt persze, akit zsaroltak valamivel, hogy figyelje meg a munkatársát például. 800 ezer MSZMP tag volt.

Amerikában ugyanez fog bekövetkezni: legalább 75 millió Trump szavazót kell megfigyelni és félelemben tartani. Meg fogják próbálni. Hatalmas tömeg, de megpróbálják. Január 20. után elsőnek a legaktívabb Trump-aktivistákat fogják egyesével levadászni: a titkosszolgálatok ezt a piszkos munkát elvégzik: egy mínuszos hír lesz csak róluk valahol, hogy „xy eltűnt”,  „halálos balesetet szenvedett”, stb. Egyesével fogják leszedni őket. Mind. Az összes legnagyobb szervezőt és aktivistát. Erre lehet számítani, meg arra, hogy elindul a gőzhenger újra a világ ellen. Arról már írtunk, hogy hamarosan Amerika ismét meg fogja saját magát támadni, amit majd eladnak minden hülye amerikainak úgy, ahogy most a Capitolium ostromát (Trump tette, pedig nem, hanem a titkosszolgálatok egyszerű csuklómozdulata volt az akció) és arról is írtunk, hogy a sok hülye demokrata meg republikánus áruló állva fog tapsolni Biden utódjának – aki hamarosan elnök lesz – Kamala Harrisnak. Még nem tudják hol fogják a rakétáikat elpuffogtatni, de hamarosan láthatjuk, milyen egy kommunista nézetekkel terhelt, Deep State által uralt önkényuralmi egypártrendszer.

  • Aki máshogy gondolkodik: eltapossák.
  • Aki másként látja a világot: eltapossák.
  • Aki máshogy vélekedik: digitális gulágba küldik, vagy valódiba (GITMO)

 

Lehetne még hosszasan folytatni, hogy mi vár az összes amerikaira:

  • 20 millió illegális bevándorlónak azonnal szavazati jog
  • amerikai hagyományok eltörlése
  • még több genderőrület
  • országos elszegényedés
  • az emberek totális kizsákmányolása

stb.stb., nem érdemes folytatni, úgyis meg fogják élni és 4 év múlva rájönnek, hogy hiába szavaznak majd egy másik republikánusra (nem Trumpra, őt már eltakarították örökre), ő is csak a demokraták bábja lesz, amire már korábban sokszor volt példa. Amerikának ebben a formában: VÉGE.

Megoldás? Csak egy megoldás van: Amerikát feldarabolni, szétcincálni, szétkapni. Önálló, független államokat létrehozni és azokat az államokat normális amerikaiakkal és Deep State mentes vezetőkkel összefogva felvirágoztatni.

Más megoldás január 6-tól kezdve: nincs.

A Q, meg az összes ilyen ostoba mozgalom, hogy „na mindjárt lesz valami, csak várd ki”: baromság. Azt is véleményünk szerint a Deep State hozta létre, hogy altassa a republikánus tábort. A jól fizetett emberei (festett fejű agancsos Q vezető) pedig végrehajtották Trump kicsinálását az „ostrommal”.

Ennyi.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Homokszem a libernyák gépezetben – Nem támogatja a Gyurcsány Ferenc vezette moslékkoalíciót Bauer Tamás (a körmös Bauer fia)

Dömötör: az erőszakosságnak Magyarországon is megvan a gazdája – Videó