in , ,

Most már hivatalos: Ördög Nórát nem anya szülte – Itt vannak a részletek

Ördög Nóra elkezdett politizálni. Bár ne tette volna

Végre ez is kiderült: Ördög Nóra libernyák. 

Nem baj. Joga van hozzá. Egyébként Istenes Bence is az.

Ördög Nórában és Istenes Bencében az a közös, hogy szerintük az anya, nem nő, az apa nem férfi.

Akkor vajon ki szülte Ördög Nórát? És ki szülte Ördög Nóra gyerekeit? Mici és Vencel szülője akkor kicsoda? Mi már számos alkalommal kifejtettük, hogy a liberalizmus, meg libernyáknak lenni csupa önellentmondás, illogikus állapot.

Ördög Nóra 39 éves. Amikor ő általános iskolába járt, a biológia könyvben az volt, hogy a fiúkból apák lesznek, a nőkből pedig anyák.

Ez ma is így van. Aki kitalált hozzá az elmúlt 15 évben egyéb ősbaromságokat, azok ősbaromságok. Ettől még egy fiú férfi, egy nő, nő. Aki mást mond, az hülye, vagy beteg.

Régen a zavart elméket pszichiátriára vitték, ma úgy tűnik showműsorokban meg a közösségi médiában szerepeltetik őket. És ez baj.

Mivel Ördög Nóra kifakadt azért, mert az Alaptörvénybe bekerült, hogy a férfi apa, a nő pedig az anya, ebből egyenesen az következik, hogy Ördög Nóra ezen tétellel nem ért egyet. Akkor az is következik mindebből, hogy Ördög Nórát nem anya szülte. Csak tudnánk, micsoda.

Már készül az ilyen hülye agymosott celebekről a lista, legalább tudni fogjuk, ha látjuk őket, vagy megszólalnak, hogy melyik polcra tegyük őket. Kijöttek a fényre, és ez jó.

Innentől kezdve olyan műsort, amit Ördög Nóra vezet, soha többet az életben nem nézünk!

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Joe Biden soha nem lesz elnök! Hatodik sebességbe kapcsoltak az események az USA-ban vasárnap! Videók

Döbbenetes amatőrség – Több mint egy hónapja nem tudja megoldani a járatsűrítést a BKK