in ,

Itt a hála – Érdemes volt neki filmszerepet adni, mi???? NoÁr ismét tüntetésre hív

NoÁr ismét tüntetésre hív

Újabb törvény elfogadása ellen szólalt fel az aktivista.

 

 

Molnár Áron „noÁr”, a tanártüntetések egyik főszereplője videóban állt ki a pedagógusok státusztörvénye ellen, és arra szólította fel a döntéshozókat, hogy a „szabad oktatás érdekében a tanárokat szerinte gúzsba kötő törvényt” ne nyújtsák be, követőit pedig arra biztatta, vegyenek részt a hétfői tanártüntetésen is.

„Ne nyújtsák be a státusztörvényt! Találka hétfőn 16:00-kor a Kálvin téren! A kormány olyan törvényt készít elő, amely teljesen felforgatná az oktatási dolgozók és a diákok életét! Ezt nem hagyhatjuk. A státusztörvény többek között: megszüntetné a pedagógusok szólásszabadságát, politikusok és káderek hatáskörébe utalná a pedagógiai programok elfogadását, lehetővé tenné a pedagógusok és a szülők megfigyelését” – osztotta meg közösségi oldalán Molnár Áron aktivista.

„Most hétfőn 16 órakor megint kiállunk a pedagógusokat, diákokat és szülőket megalázó státusztörvény ellen és a szabad oktatás mellett”

– mondta.

A hétfői pedagógussztrájk és a délutáni tüntetés az új, még egyeztetés alatt álló pedagógus státusztörvény-tervezet, illetve az új teljesítményértékelési rendszer jelenlegi formájának bevezetése ellen irányul.

 

(Mandi)

 

 

 

 

Bagdy Emőke támadás alatt – Válaszul sokan nekimentek a Szkeptikusok Társaságának – Kedves Szkeptikus Társaság, én veletek szemben vagyok szkeptikus, de nagyon!

Varga Judit: jobboldali győzelemmel új korszak kezdődhetne az EP-ben