in ,

Íme a hitvány tornacipős bácsi – Nem lesz kegyelem, üzeni a jobboldalnak a tornacipős

Kedves, tornacipős bácsi

A 2006-os gyurcsányi rendőrterror áldozatainak állítana egy maga tervezett szobrot Szilágyi Ákos, a Nemzet zászlója az Andrássy úton rendezvény ötletgazdája. Az alkotás az egy éve elhunyt Nagy László tragédiáján keresztül emlékeztetne a nemzet elleni gyalázatra.

 

A szerencsétlen fiatalembernek 2006. október 23-án azért lőtték ki a szemét Gyurcsány Ferenc rendőrei, mert ott volt a Fidesz nagygyűlésén. Aznap ennyi is elég volt ahhoz, hogy valaki megnyomorodjon. Magyar miniszterelnök magyar emberekre lövetett. (Brüsszel? Ugyan már! Egy hervadt ejnye-bejnyére sem futotta. „Nemzeti hatáskör.”)

 

 

Szántszándékkal a nemzet forradalmának ötvenedik évfordulójára tervezte provokációját a hitvány ember. (Amikor évekkel később egy vidéki fórumon 2006-ról kérdezgették, nemhogy bocsánatot nem kért, még le is tagadta az egészet, harsányan kacagott: „Emberek szemét? Hány ilyen emberről tud ön? Beszélgessünk tisztességesen!”) Mindenkinek tudnia kell az igazságot, hogy megfontolt döntést tudjon hozni, amikor júniusban a jövőnkről szavaz, mondja Szilágyi Ákos. A rendőrterror óta felnőtt egy generáció, amely alig hallott a véres őszről. Sok fiatal szerint Gyurcsány egy kedves, humoros, tornacipős bácsi, aki annyi vicceset mond, amikor elvegyül közöttük. Hogy a Szemkilövető megbánta volna a 2006-os embervadászatot? Ellenkezőleg! Azóta már tisztogatási terveket is szőtt számunkra az „Orbán utáni világra”: „Nem lesz kegyelem, minden értelemben földönfutók lesznek! Nem lesz árokbetemetés, zárójel lesz, levegőtlen világ. […] Magukat is el fogják vinni. Nem is olyan soká. […] Amikor győzünk. […] Nem lesz kegyelem!” Ébresztő, Magyarország!

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

 
 

 

Kérjük a segítségedet!
Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Hátha valami csoda folytán sikerül összegyűjteni ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Mocskos SPAR! A Spar Brüsszelben támadja a kormány árcsökkentő intézkedéseit

Patkányinvázió: Kispest, Csepel, Óbuda… megint egyre több helyen panaszkodnak Budapesten