in ,

Pilhál is nekiment a „verselő” Gyurcsánynak – Ragacsa köti

Négy nappal az ellenzéki Budai Lóránt jászberényi győzelme után még mindig nem ismerjük Gyurcsány Ferenc véleményét a történtekről.

Négy nappal az ellenzéki Budai Lóránt jászberényi győzelme után még mindig nem ismerjük Gyurcsány Ferenc véleményét a történtekről. A baloldal frontemberének számító DK-vezér – akinek pártja nem szerepelt Budai támogatói között – egy megveszekedett sort sem írt közösségi oldalán a meglepő eredményről. Sőt pódiumra sem lépett azóta.

Hacsak nem…

Hacsak nem hétfői keltezésű szabadversének sorai közé rejtette nézeteit a költő és hadvezér. Nézzük csak! „Ragacsa köti a semmit,/ Hiszik, hogy több annál./ Bájol, mintha lenne./ Nincs./ Múlik, hervad, roskad, zuhan./ Szégyen kusza elegye fogja bemocskolni őket. Lehajtják majd fejüket, magyarázkodnak./ Nem úgy gondolták./ De úgy./ Rosszabb, hogy tették is./ Csak bennem lesz irgalom.”

Nem vállalkoznék verselemzésre. Talán majd egy vájt fülű irodalmár. Vagy a sokat látott Zacher Gábor detoxdoki…

Végül is mindegy. A lényeg, hogy Láriferi pártja hatalmas brusztflekket kapott a jászberényi időközi választáson. Tudniillik úgy nyert az ellenzék elsöprő fölénnyel, hogy a Demokratikus Koalíció nem támogatta a gyülekezetet. Esetleg éppen azért győztek, mert Gyurcsány nélkül jobban megy az ellenzéknek? (Tényleg ennyire taszító a Szemkilövő?) Ez azért érdekes, mert pár hete ennek épp az ellenkezőjét olvastam egy DK-beszédben: „Egyre több településen ismerik fel, hogy a DK és annak árnyékkormánya Magyarország egyetlen reménye arra, hogy az Orbán Viktor által magára hagyott települések újra a biztonság és a jólét szigetei legyenek az ott élők számára.”

Bár lehet, hogy ez nem is beszéd volt, talán egy falvédőn olvastam valahol…

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

Trombitás Kristóf: végleg eltakarítjuk a baloldalt

Jujjj de izgi!!! Akár 6 magyar baloldal EP képviselő és érintett lehet az EU-s botrányban, korrupcióban!