in ,

Gyurcsánynak elmeorvosra van szükséges Pilhál szerint

Bölcsekkel szövetkezik

Filozófusok is segítik majd Gyurcsány Ferenc felkészülését a 2022-es választásokra, nyilatkozta az ATV-ben Gábor György, a formálódó bölcs­együttes frontembere. A DK-vezér felkérésére létrejövő felekezet (tucatnyi „kiváló szakemberről” van szó, de neveket nem árult el a szervező) állítólag már le is fektette a voksolási felkészítés „szellemi alapjait és keretrendszerét”. Arról elmélkednek majd, miért nem jó az, amiben most élünk, és milyen „politikai mezőt, gondolkozási terepet” szeretnének 2022 után.

Ami Gábor György személyét illeti, őt eddig csak a Gyurcsány-párti Nyugati Fény indulatos szerzőjeként volt alkalmunk megismerni. Jómúltkor például a Nagy Imre-szobor kapcsán fakadt ki, ezt írta: „A Nagy Imre helyére visszakerülő elviselhetetlen borzalom a Nemzeti Vértanúk Emlékmű.” (Az „elviselhetetlen borzalom” egyébként a Tanácsköztársaság terroráldozatainak 1934-ben emelt, majd az elvtársak által 1945-ben ledöntött emlékműve.) Máskor az Országos Széchényi Könyvtár tervezett elköltöztetésén elmélkedett: „Egy kiszolgált, lepusztult, szűk és nedves pincéjű laktanyába kívánják deportálni a teljes állományt, pusztuljanak a könyvek (…), s legfőképp rohadjon meg a sok olvasó, hadd hülyüljön tovább az egész nemzet a »konzervatív-nemzeti-keresztény« barbárok képére és hasonlatosságára.” (Nekem erről valamiért Lan­deszmann rabbi bőgatyás, fütyülősbarackos szövege jutott az eszembe.)

Hogy aztán jó kezekbe kerül-e Láriferi elméjének pallérozása, arra csak 2022 tavaszán kapunk választ. Szerintem egy elmeorvosi csapattal többre menne a vezér.

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vers Budapesthez – Oh, te büdös repedtsarkú!

Dömötör Csaba rendet tett a bolgár nő fejében! Videó