in ,

Pilhál szerint Fegyőr csak hülyíti az ellenzéki választókat

Jó a műsor

Nem sokkal azután, hogy Fekete-Győr András az Azonnali.hu-nak kijelentette, öt ellenzéki párt (élén a Momentum) nyomására a Demokratikus Koalíció belement, hogy a kormányváltás után nem nyúlnak majd hozzá a határon túli magyarok szavazati jogához, kipirult ábrázattal klaviatúrához ült Arató Gergely. A Gyurcsány-párt frakcióvezető-helyettese indulatait legyűrve közölte, mivel ő vezeti a közös programot előkészítő hatpárti bizottság munkáját, határozottan állítja, nem született ilyen döntés. Sőt erősen csodálkozik, honnan vette ezt az épületes marhaságot Fegyőr pártvezér. (S ha már benne volt az írásban, a fantáziáját is szabadjára engedte… „Továbbra is azt valljuk, hogy segíteni kell a határon túli magyarokat abban, hogy a szülőföldjükön boldoguljanak.”)

Megy ám az ellenzéki választók hülyítése…

Hogy a tájékozatlanabbak is értsék, megpróbálom összefoglalni. A Momentum, amely az LMP-t és a Jobbikot is megelőzve kéredzkedett fel a Gyurcsány-párt által összetrombitált ellenzéki listára, időről időre szükségét érzi, hogy erősnek mutatkozzon a nagyközönség előtt. Különösen a kolhozvezető Láriferivel szemben. Ez alighanem arra vezethető vissza, hogy a Momentumban még mindig akadnak, akik nem boldogok, hogy az ígérgetések ellenére a párt mégiscsak összebútorozott a korábban harsányan ótvarolt Gyurcsány-felekezettel. Mi mást is tehetne hát a tápos elnök, mint hogy azzal szédíti híveit: nem az őszödi ember áll a keverőpultnál, hanem ő, Fegyőr.

Bonyolítja a helyzetet, hogy a nagy visszatérésre spekuláló Gyurcsány érti ugyan a tréfát, csak nem szereti. Jó a műsor.
(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

Oszd meg a barátaiddal is!

Bravó! Csaknem másfél millió munkahely szűnne meg Amerikában Hugyosjózsi minimálbér reformja miatt

Tízezrek nézik a videót – Amerikai magyarok éneklik a Nélküledet – Videó