in ,

Hoppá! – Orbán Viktort dicsérte a leggazdagabb román

Úgy tűnik, Ion Țiriac hajdani teniszcsillag – jelenleg főállásban Románia leggazdagabb embere – őszinte rajongója Orbán Viktornak

Úgy tűnik, Ion Țiriac hajdani teniszcsillag – jelenleg főállásban Románia leggazdagabb embere – őszinte rajongója Orbán Viktornak, de az biztos, hogy szereti példaként állítani a romániai illetékesek elé a magyar kormányfőt, ha politikáról van szó – írja a foter.ro.

A Capital gazdasági hetilapnak adott interjúban úgy fogalmazott, Romániának az egyik legnagyobb problémája az, hogy jelenleg nincs olyan kaliberű politikusa, aki „talpon tudna maradni az európaiak előtt”, mint ahogyan azt Orbán Viktor teszi. „Hogy lehet bírálni Orbánt? Ő lenne Európa hitleristája? Egyelőre azt látjuk, hogy Magyarország érdekeit védi, s amikor Brüsszelbe megy, ő legalább talpon marad” – fogalmazott az üzletember.

Țiriac korábban a magyar kormányfő által szorgalmazott sporttámogatási programot dicsérte egy nyilatkozatában, amelynek szerinte már látszanak az eredményei, és amelyhez hasonlóval az üzletember szerint a romániai élsport helyzetén is javítani lehetne – számolt be róla a foter.ro.

(forrás:magyaridok.hu)

Hoppá! – „Salvini a visegrádi országokban látja szövetségeseit”

Most akkor mi a baj? – A Spar sem tervezi a 400 órás túlórakeret alkalmazását – Nem is túlóráznak ennyit ugyanis a munkavállalók