in ,

Laborczy Szilvia: Gyurcsány vette a bátorságot és szájára vette a nagyapós által megkínoztatott, bebörtönzött Mindszenty Józsefet

Felböffentek a csatornák

„Gyurcsány vette a bátorságot és szájára vette a nagyapós által megkínoztatott, bebörtönzött Mindszenty Józsefet és volt bőr a képén azt mondani, hogy Mindszenty undorodva nézné Orbánékat.

Aztán jött ez a másik rendkívül értelmetlen, de lagalább szép magas főpolgármester, aki szerencsétlen megint rázendített a mártír nótára és többek között olyan butaságokat beszélt, hogy még mielőtt államosítják a teret, elmondja a beszédét. Ha-ha-ha! Államosítás… Komolyan…!

Ja, és még egy gyöngyszem: Provokátor Noár meg azzal etette élőben a népet a Duna mellől, hogy milyen fantasztikus, hogy a diákok megszervezték ezt a tüntetést, majd bemutatta ahogy készül a nagyszínpad, a hangosítás meg a LED-falak. Igen Noárka, ezt a diákok szervezték minden bizonnyal a kis zsebpénzükből, aztán összejöttek tüntetni jobb életkörülményekért.

Na, és jött a nap, a nemzeti ünnep fénypontja – amit már meg sem osztok úgy szégyellem – felküldték a kis elnyomott, copfos, kapucnis Lilit a színpadra, aki – hogy mást ne idézzek – olyanokat kiabált, hogy “leszarjuk ki az anya és ki az apa”, mindezt 1956 szimbólumával, a lyukas magyar zászlóval a háttérben.

Kitettetek magatokért ismét, baloldali politikusok! Ami viszont kétségbeejtő a tegnapi és az elmúlt hetek eseményeit elnézve: A szemünk előtt zajlik a gyerekek, a fiatalok lezüllesztése a saját ordenáré, alpári, primitív, agresszív szintetekre. És ez TRAGÉDIA!”

(Laborczy Szilvia)

 

 
 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Gyalázat: a közelmúltban elhunyt Wittner Máriát gyalázta a sátánista Tóta W. Árpád – Homonnay nyomdokain az újságíró

Felavatták a Wittner Mária parkot Csepelen – Videó