in ,

A DK egy bűnszövetkezet – Gyurcsánynak azért nem lehet az ellenzéki oldalon ellenfele, mert ő egy politikai maffiózó

És használja is a kapcsolatait

Feri örök. Lassan örök az ellenzéki oldalon, a baloldali politizálásban.
Valljuk be, egy túlélő. De mi ennek az oka? Más egy ekkora bukta (2006, 3 igenes népszavazás, 2010-es, 2014-es, 2018-as, 2022-es választási bukta) után politikailag megsemmisülne. De ő miért nem? Ennek jártunk utána tömören és röviden.

 

 

Régi kommunista kapcsolatok

Feri KISZ vezér volt, így a rendszerváltás után nem túlságosan sérült meg az a bizonyos kommunista hálózat. Csak egy picit. A kapcsolatok megmaradtak, mindenki szabadlábon, nosza, építsük újjá azokat a kapcsolatokat / ismertségeket, immáron globalista, kapitalista köntösben. Mindegy, milyen a segg, csak ne magyar lehessen és legyen mit nyalni, no meg lopni.

 

 

Hálózat

A felújított régi komcsi hálózatot Feri a 90-es években megerősítette, majd a 98-as szoci bukta után 2002-ben bevetette. Médiatámogatás, választási csalás (Trutymó Emília), stb. Feri a háttérben végig ott volt (mögötte pedig Dobrevék). A hálózat mára megkopott ugyan, de létezik, él és virul. Mindenféle kapcsolatra érdemes itt gondolni: a legsötétebb gazemberig mindenkivel kapcsolatban van Gyurcsány és bandája. Szinte bármit el tudnak intézni Magyarországon.

 

 

Összeharácsolt vagyon

Feri vagyonának listája itt található:

Íme Gyurcsányék teljes lopott vagyona!

 

Ez a vagyon segít fenntartani a Gyurcsány-rendszert. Így könnyű.

 

 

 

A Dobrev-klán

Nem utolsósorban be kellett házasodni a Dobrev-klánba, ennek segítségével tett szert Gyurcsány mesés vagyonra. Milliárdos profitot termelő cégek, éves szinten közel 200 milliós osztalék Ferinek, stb. Szép élet. Jó élet. Meglehet, másnak a szépségről nem ilyen élet jut az eszébe. Nekünk sem. Zsidóktól lopott villában lakik, onnan osztja az észt, nap mint nap. Ez a klán Gyurcsány politizálásának alapja. Felesége sem véletlenül szállt bele a politikába: unatkozott, milliárdos vagyon pedig önmagában nem elegendő: hatalom is kell hozzá. Ezen dolgoznak. Mi pedig az ellenkezőjén, azaz, hogy soha ne juthasson ez a maffia újra hatalomra! SOHA TÖBBET!

Feri szerint a Fidesz egy tönkrement fasiszta bűnszövetkezet. Szerintünk pedig a DK az.

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

Hont András: dollárbaloldal? Ugyan, budibaloldal

Gyurcsány a magyar nemzet testén az ánusz