in ,

A bolgár nő elkezdett bezzegbulgáriázni – Bájos, amikor rablott vagyonok milliárdos haszonélvezője sírdogál a szegények nyomora miatt

Kolbászkerítést ígér

Bezzegrománia után itt van Bezzegbulgária is – legalábbis Dobrev Klára szózataiban. „Ott tartunk, hogy már egy átlagos román vagy bolgár család is többet tud költeni, mint egy magyar” – kesereg közösségi oldalán a DK árnyékasszonya, aki szerint Orbán Viktor a képzelt ellenségek elleni küzdelmében csak a magyarokról feledkezett meg, így sikerült elérnie, hogy mi lettünk Európa szegényei.

„Döntés kérdése, hogy ne így legyen – tájékoztat. – A mi ajánlatunk a mindennapok biztonsága, egy szociáldemokrata, európai Magyarország, ahol a fizetésekből és nyugdíjakból mindenki meg tud élni.” Egy ijedt kommentelő: „Jaj, ne! Láttunk már ilyen Magyarországot a férjurától gázáremeléssel, vizitdíjjal, lovasrohammal.” Más lábjegyzetet fűz az ajánlathoz: „Mint az ura: hazudik reggel, éjjel meg este.” Egy hozzászóló azt írja, a bolgár és a román EP-képviselők talán nem blokkolják a saját országuknak járó uniós pénzeket.

 

Gondolom, ezt a „szociáldemokrata fordulatot” a Gyurcsány-párt vezényelné le. Az a felekezet, amelynek elnöke egy ízben már csődközelire gatyásította az országot. (Hogyan is beszélt erről Őszödön? „Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk.”)

Hamis grafikonokkal kampányol és hatalmasakat csúsztat Dobrev Klára, írta nemrégiben Szalai Piroska munkaerőpiaci szakértő Gyurcsányné egyik szokásos jajveszékelése kapcsán. Megjegyezte, nem ártana a valós adatokat is megmutatni, meg azt is, honnan származnak. Az Eurostat adatbázisában nem szerepelnek ezek a „Dobrev-adatok”.

Bájos, amikor rablott vagyonok milliárdos haszonélvezője sírdogál a szegények nyomora miatt. Csak ne viszketne annyira a tenyerünk…

 

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

  

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Negyven tonna GMO-val szennyezett ukrán vetőmagot foglalt le a NÉBIH!

Elon Musk: Tucker Carlson szankcionálása nagymértékben sértené az amerikai közvéleményt