in ,

Futóbolondok: Pulai András szerint a fideszes politikusok sem örültek a kétharmadnak

„Munkám révén kapcsolatban vagyok kormánypárti politikusokkal is, és nem beszéltem olyannal, aki örült volna a kétharmadnak” – fogalmazott a Publicus Intézet vezetője.

Döbbenet, hogy ez a hazug csávó még a színen van.

Olvassák mit művelt megint:

 

Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója Németh Péterrel a Klikk TV Mélyvíz című műsorában beszélgetett a választások tanulságairól.

Az elemző úgy fogalmazott: „A sokkhatás indokolt volt, mert szerintem erre az eredményre senki sem számított, még kormányoldalon sem. A pletyka szerint készíttettek egy exitpoll-t a választás napján és az a kutatás is sokkal kisebb Fidesz-győzelmet jelzett. Messze nem kétharmadot. Sőt, munkám révén, kapcsolatban vagyok kormánypárti politikusokkal is és nem beszéltem olyannal, aki örült volna a kétharmadnak”.

Ennek az lehet az oka, hogy úgy vélik, túl nagy hatalom kerül Orbán és szűkebb környezete kezébe – tette hozzá.

„Ebben a helyzetben nem csak az ellenzék érezheti úgy, hogy kicsit fölösleges, hanem az átlag fideszes politikusok is.

Ezt Orbán lényegében meg is koronázta azzal, hogy a háborús veszélyhelyzet behozásával lényegében tényleg fölöslegessé tette a parlament kormánypárti részét is” – fogalmazott Pulai András.


 

Eddig a hír. Nekünk csak egy kérdésünk maradt: oszt’ orvos látta már?

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Kamikaze Európa: gázkorlátozásra is lehet számítani ősztől Európában

Megszólalt a magyar aranykészletet eltüntető Surányi elvtárs is: menjenek lassabban a magyarok az autóval, legyen hidegebb télen a lakás, ezt javasolja a baloldal vezető bankára