in , ,

Megszólalt a magyar aranykészletet eltüntető Surányi elvtárs is: menjenek lassabban a magyarok az autóval, legyen hidegebb télen a lakás, ezt javasolja a baloldal vezető bankára

Kérdezte valaki?

Megjött Surány is.

 

Olvassák csak:

Menjenek lassabban a magyarok az autóval, legyen hidegebb télen a lakás, ezt javasolja a baloldal

Elég, ha a lakást 19 fokra fűtik fel és az autópályán sem kell tövig nyomni a pedált, 110 kilométer per óra éppen elég jó tempó – akár így is összefoglalható Surányi György volt jegybankelnök véleménye. A baloldali közgazdász mindezt a minap azért említette meg, mert szerinte meg kell szüntetni a rezsicsökkentést és a benzinárstopot, s be kell vezetni itthon a világpiaci energiaárakat.

 


 

Na, ezt volt képes kiszarni magából Surányi elvtárs. Mi lenne, ha először az eltüntetett magyar aranykészletet visszaszolgáltatná? Kezdjük ezzel. Aztán pedig szépen elmehet ő is a picsába, mint az összes többi, aki a magyarok nyomorát és halálát akarja megvalósítani hazánkban.

 

19 fok, mi Surányi???? Majd magyarázd el télen azoknak a családoknak, ahol újszülött van, vagy idős, nyugdíjas, hogy ők mit szólnak majd egészségügyileg az ilyen “szuper” ötletekhez. Egy gyermek télen, egy kisgyermek 19 fokban hamar meghalna, hisz még csecsemő, neki melegre van szüksége. De az idősekkel ugyanez a helyzet: ők is fokozottan érzékenyek télen a hidegre…szóval Surányi: elmész a picsába!

 

 

mindenszo.hu

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Futóbolondok: Pulai András szerint a fideszes politikusok sem örültek a kétharmadnak

Boris: kuka, ukrán nagykövet: kuka, a német kormány: hamarosan kuka – Nocsak, mi ez a tisztogatás?