in ,

Pulai „zárul az olló” ismét mért, közvéleményt kutatott – Mindenki rajta röhög

Ez most komoly?

Íme egy mém, ami mindent megmutat Pulairól:

 

 

 

Ez a félkegyelmű és az ő Publicus nevű kamu intézete ismét mért: látjuk a mémen mit mért, csakhogy azt is látjuk, hogy 2022-ben mit mért, úgyhogy kb. ugyanilyen komolyan kell venni  Pulait, mint 2022-ben.

 

Ilyen emberek miért dolgoznak közvéleménykutató cégeknél? Nyilvánvaló, hogy amit művelnek az hazug és kamu, felméréseik pontatlanok, ócskák.

Akkor meg?

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Bognár Zsolt izomból nekiment az orbánfóbiás Havas Henriknek is, nem is akárhogy

Különutas politikát folytatott volna a Kutyapárt, ezért kívülről szóltak a párt vezetőinek: takarodjatok! És eltakarodtak