in , ,

Pilhál szerint Pulai nem közvéleménykutató, hanem humorista

Pulai-revü

Újabb derűs perceket okozott Pulai András. A távolt fürkésző közvélemény-kutató és humorista, a Publicus Intézet ügyvezetője ezúttal a Hír­klikk hasábjain sziporkázott, fellépése már-már felülmúlta tavaszi produkcióját.

(Pulai nevettető az áprilisi elsöprő kormánypárti siker előestéjén azzal állt a nyilvánosság elé: „Zárul az olló, az ellenzék aktivitása magas, a Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható.” Csupán 17 százalékot tévedett. Három héttel később még rátett egy lapáttal: „Ha ma mérnénk, simán lehet, hogy az jönne ki, a Fidesz-kommunikáció nem működik.” Magára valamit adó szakember ilyenkor pályát szokott módosítani, az érzékenyebbje bakonyi illegalitásba vonul. De nem Pulai. „Ilyen ez a popszakma” – magyarázta utóbb a „nyitva maradt ollót”.)

Mostani produkciója sem nélkülözi a vérbő humort – bár ő valószínűleg nem tud erről. Most az Orbán-kormány legújabb nemzeti konzultációján élcelődik. Vegyük észre, figyelmeztet, a kormány ezzel az egész szankcióellenességgel csak önmagát próbálja meg kirángatni a gödörből. A valóságban a Fidesz soha nem látott mélyrepülésben van. (Az időközi választások mást mutattak – ez Publicus-mérés lehet…)

 

Nem árt, ha tudjuk, folytatja Pulai, bizalmi vákuum alakult ki a kormányzattal szemben, ezért vették elő újból ezt a trükköt. Orbán azt igyekszik a fejekbe sulykolni, hogy az unió szankciói nem Oroszországnak, hanem nekünk ártanak. Csakhogy láthatjuk, amint a szemünk előtt dől össze az orosz társadalom és gazdaság. Én speciel nem látom. Ellenkezőleg, Putyinék elképesztő megtollasodásáról szólnak a hírek.

És így tovább… Remek a műsor.

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

  

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Egész Magyarország a főpolgármesteren röhög – Így nézhetett ki Karácsony Gergely „puskája” a CEU rendezvényén

Na! Állítólag Feriné lesz a DK főpolgármesterjelöltje – Lesz bolgár főpolgármesterjelöltünk?