in ,

Fontos dolgokat mondott – Fónagy János szerint az uniós képviselők felét Soros pénzeli

A kormány tagjai lakossági fórumokon hívják fel a figyelmet a nemzeti konzultáció fontosságára

A kormány tagjai lakossági fórumokon hívják fel a figyelmet a nemzeti konzultáció fontosságára

Soros György nemcsak egy tengerentúli milliárdos, hanem egy olyan ember, aki a brüsszeli bürokráciát is igen jelentős pénzzel aktivizálta tervei érdekében – jelentette ki  a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára pénteken Szerencsen.

Fónagy János a nemzeti konzultációról szóló helyi lakossági fórum előtt az MTI-nek azt mondta: a „több mint hatszáz uniós képviselő közül csaknem háromszáz szerepel a Soros-érdekeltségi listán”.
Kiemelte, hogy a kormány a bevándorlás, a Soros-terv ellen, a nemzeti függetlenség mellett kezdeményezett nemzeti konzultációt, és abban bízik, hogy minél többen visszaküldik az erről szóló levelet, illetve kitöltik az ívet az interneten.
Hangsúlyozta, a Soros-terv évente egymillió migránst telepítene Európa országaiba, és ezáltal „vegyes népességű és változó hitvilágú, vallású társadalmakat építene ki”.
Mint mondta, ennek a tervnek valóra váltása esetén Magyarország kultúrája és népessége visszafordíthatatlanul megváltozna, a Soros-terv a bevándorlóknak jelentős támogatást is biztosítana, a Magyarország által megépített, határt védő kerítést pedig lebontatná.
Fónagy János úgy fogalmazott: ezeknek a törekvéseknek, az ezzel kapcsolatos brüsszeli álláspontoknak véget kell vetni, ezért lakossági fórumokon mondják el erről a kormány álláspontját és ismertetik a nemzeti konzultációt. Kitért arra, hogy az ország mintegy 250 településén tartanak ilyen fórumot, amelyeken a szakmai, politikai, társadalmi helyzetet világítják meg.

(magyarhirlap.hu)

Sivalkodik a Spiegel – Brüsszel retteg Magyarországtól és az „új keleti blokktól”

Novák Katalin – A bölcsődefejlesztés befektetés a közös jövőbe