in

Fedélzeti kamera rögzítette a halálos áldozatot követelő tömegbalesetet – a rendőrség büntetőeljárást indít (Videó)

Szombat délután az M1-es autópályán történt: harminckét személyautó, öt kisteherautó és öt kamion rohant egymásba, ezek közül tizenkilenc személyautó….

Szombat délután az M1-es autópályán történt: harminckét személyautó, öt kisteherautó és öt kamion rohant egymásba, ezek közül tizenkilenc személyautó, egy kisteherautó és egy kamion gyulladt ki. A balesetben a jelenlegi információk szerint 40 ember sérült meg. Sajnálatos módon a sérültek közül egy ember meghalt; két ember életveszélyes állapotban van. A rendőrség közölte: „a büntetőeljárás a halálos tömegszerencsétlenség körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében szükséges.”

Míg tegnap az első hírek súlyos sérültekről szóltak, estére kiderült: halálos áldozata is van a tömegszerencsétlenségnek, a rendőrök találtak egy holttestet a roncsok alatt.

 

Az autópálya-kezelő szerint elég banális oka van a tragédiának. Szimicsku László szóvivő elmondása szerint ugyanis egy 20 méteres sávban egy lokális szélátfúvás keletkezett, amit súlyosbított, hogy a környező mezőgazdasági földeken az elmúlt napokban munkálatokat végeztek, föllazították a talajt, és az orkánerejű szél felkapta a port, és befújta az autópályára.

Valaki fékezni kezdett, és tulajdonképpen egy tömegkarambol alakult ki 

– nyilatkozta Szimicsku az RTL-nek.

A baleset Magyarország egyik legsúlyosabb közúti tragédiája, a sérültek között gyerekek is vannak. Egészen pontosan 12 ember – négy gyermek és nyolc felnőtt – súlyos, míg 25 ember, 6 gyermek és 19 felnőtt  könnyű sérüléseket szenvedett.

ÚJRA JÁRHATÓ A SZTRÁDA

Ahogy azt korábban megírtuk, vasárnap reggelre feloldották az útzárat az M1-es autópályán,így ismét zavartalan a forgalom. Az Útinform tájékoztatása szerint vasárnap reggelre a hatóságok befejezték a műszaki mentést és a helyszínelést, az autópályát a Hegyeshalom felé vezető oldalon is megnyitották, így a forgalom már mindkét irányban zavartalanul halad.

 

(pestisracok.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

A magyar egészségügy rendben van! Óriási siker az Uzsokiban: új technológiával gyógyíthatókká váltak a daganatos betegek

Mindjárt szétesik a francba az egész EU – Újabb magas rangú tisztségviselő bukott bele a korrupciós botrányba