in

Bréking! – Két hajó összeütközött a Dunán a Parlamentnél – Több halott

Felborult egy hajó a Dunán a Parlamentnél

23:21

A belügyminisztérium közlése szerint 2 hajó ütközött a Margit híd és a Lánchíd között. 34 emberből 18-at már megtaláltak, 14-en egészségesek, 1 embert újra élesztettek, és 3 halott van.
16 embert még keresnek. Pintér Sándor belügyminiszter már a helyszínen van.

 


Felborult egy hajó a Dunán Budapesten, a Parlamentnél szerda este – értesült az MTI. Az MTI úgy tudja, utasok is voltak a hajón. Az M1 Híradója szerint 34-en voltak.

Néhány embert már kiemeltek, többeket keresnek. A vízi rendészet, mentőhajó és tűzoltóhajó is segíti a mentést.

 

Frissítés (22:56)

Felborult egy hajó a Dunán Budapesten, a Parlamentnél szerda este – értesült az MTI. Az MTI úgy tudja, utasok is voltak a hajón. Az M1 Híradója szerint 34-en voltak, volt akit újra kellett éleszteni.

Néhány embert már kiemeltek, többeket keresnek. Az Origo értesülései szerint legalább tízen a vízbe estek. A vízi rendészet, mentőhajó és tűzoltóhajó is segíti a mentést.

„A lánchíd le van zárva, mentők és rendőrök is kint vannak. A mentési terület több kilométer hosszú, a lágymányosi hídhoz sodorhatta a vízbe került embereket a víz” – mondta el Németh Balázs az M1 munkatársa a helyszínről.„Szemtanúk szerint két hajó ütközött össze, mindkettőről kerültek utasok a vízbe” – tette hozzá a műsorvezető-szerkesztő,

A Blikk szerint a Hableány nevű hajó elsüllyedt, legalább hárman meghaltak – zárta az Origo.

Elsüllyedt a Parlamentnél felborult hajó, embereket mentenek a vízből


(hirado.hu)

Nem stadion – Budai kórházban adott át új épületszárnyat a Market

Tragédia a Dunán – 18-embert már megmentettek, 3 ember meghalt, 16 embert még keresnek