in , ,

Becsülettel mondjuk, megpróbáltuk végig nézni Feri évértékelőjét – Nem sikerült

Hagyatkozzunk a kivonatra

Az első öt percben egy rosszul kihangosított, recsegő mikrofonon bejelentették A Ferit. A Feri megjelent és rögtön ivott. Hogy mi volt a pohárban, nem tudjuk, de akár víz is lehetett. Nem valószínű, tekintettel az utána következő mondatokra.

Kijelentette, hogy a magyarok rettenetesen élnek. Ebből csak azt tudjuk leszűrni, hogy ő vagy nem magyar, vagy megint hazudik…. tessék mondani: mennyibe is került az új vityilló? Csak az előleg 500 millióba fájt (azt hány nullával írják? Annyit még soha nem láttunk).

Aztán elővette a „hazaáruló Orbánt”, aki „elárulta” 56 eszméjét. Itt kapcsoltuk ki a netet, de még a tévét is kidobtuk a csukott ablakon. Tessék mondani, Dobreva kolleganővel a háta mögött, illik ilyen böszmeséget mondani? Továbbiakban nem tudunk nyilatkozni A Feri által mondottakról, de annyit hozzátennénk, évet az értékeljen, aki az adott évben tett is valamit (a nyilvánvaló uszításon, hazudozáson, eláruláson és hazaáruláson kívül).

Köszönjük szépen, reméljük a jövőben megfogadja tanácsunkat. Legközelebb akkor szeretnénk a tévé képernyőjén keresztül évértékelőt hallgatni, amikor ő lesz a miniszterelnök, azaz SOHA!

Kérem, kapcsolja ki!

 

mindenszo.hu

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

A képlet egyszerű: Novák és Varga után Fegyőrnek és Varjunak is távoznia kell a közéletből!

Ezt a magyarok még nagyon sokáig nem fogják feldolgozni – A kommunizmus bűnei a mai napig velünk élnek