in ,

Ez olaj a tűzre!! 12 héten belül páncélosokat gyártó létesítményt telepít Ukrajnába a német Rheinmetall. Elment az eszük???

Ki nem találnák, hogy hol nyit új páncélosgyárat a Rheinmetall

Németország legnagyobb hadiipari üzeme háborúban álló országba telepít kapacitásokat.

 

12 héten belül páncélosokat gyártó létesítményt telepít Ukrajnába a német Rheinmetall, a Leopard 2-es tankok és a Lynx lövészpáncélosok gyártója, Németország legnagyobb hadiipari üzeme.

Németország legnagyobb fegyvergyártója ukránokat is kiképez az ország nyugati részén található gyárban gyártott tankok és más páncélozott járművek karbantartására – mondta Armin Papperger vezérigazgató csütörtökön a CNN-nek adott exkluzív interjúban. „Az ukránoknak segíteniük kell magukon – ha mindig várniuk kell az európaiakra vagy az amerikaiakra, hogy segítsenek nekik az nem jó dolog” – mondta.

A vállalat az év elején azt nyilatkozta a Rheinische Post újságnak, hogy reméli, hogy megnyithat egy 200 millió eurós (218 millió dolláros) harckocsigyárat ukrán földön, amely évente mintegy 400 harckocsi gyártására képes.

 

 

(Mandi)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Az összenőtt szemöldökű Jámbor Bandi még nem mondott le – Miért nem?

Az sztk-keretes szemüvegű Ágh Attila elvtárs szakértett: „Félmilliónyi magyar már elfutott az Orbán-rezsim elől, belépett az Európai Unióba, és megtalálta ott a jövőjét”