in ,

És akkor szétszakadt az 5%-os Jobbik – A Jobbikban sokaknak nem tetszett, hogy Jakab Péter Gyurcsány Ferenccel mutatkozik

A Magyar Nemzet szerint kettészakadt a Jobbik

Mindenszo.hu kommentár: Tehát ha jól értjük egy 5%-os párt készül kettészakadni? Az barátok közt is fejenként 2.5%-2.5%. Szép teljesítmény, gyerekek!

Íme a teljes hír:


Magyar Nemzet szerint kettészakadt a Jobbik: a párt egyik fele Jakab Péter felé húz, míg a másik fele Szabó Gábor pártigazgatót támogatja. A lap információi szerint Jakab Pétert ezért nem választották meg a párt elnökének, ugyanis komoly feszültséget okozott a Jobbikban, hogy a politikus Gyurcsány Ferenccel mutatkozott.

Jakab egyébként 2022-ig kért volna bizalmat (míg a párt szabályzata szerint csak két évre szólna a megbízatása), ráadásul előre megnevezte azokat a személyeket, akiket alelnökként szeretett volna maga mellett látni. Ezzel többek szerint feszültséget generált a pártban.

A múlt héten egyébként az ATV-ben arra az állításra, hogy régen a jobbikos politikusok Gyurcsány nevét sem vették a szájukra, sőt azt állították, Gyurcsánnyal sosem kötnek alkut, Jakab azt mondta: nem szégyen, hanem inkább erény, ha képesek változtatni a saját korábbi álláspontjukon. Ez a hozzáállás sokaknak nem tetszik a Jobbikban, a Magyar Nemzet szerint ezért szakadt két részre a párt.

(888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Ha Budapestnek nem kell, Debrecen megrendezi az atlétikai világbajnokságot 2023-ban

200 agyhalott, munkakerülő proli összeszarta magát a Várból érkező 20 rendőrtől