in ,

Tény: Gyurcsányék alatt rezsiemelés volt, nem rezsicsökkentés és rezsiutalvány

Gyurcsányék csak elvettek az idősektől

Gyurcsányék csak elvettek az idősektől, kormányzásuk alatt sorozatos rezsiemelés volt, nem pedig rezsicsökkentés és rezsiutalvány, ahogy most, és még elvettek egy havi nyugdíjat is – közölte kedden a Fidesz az MTI-vel.

A nagyobbik kormánypárt ezzel Gréczy Zsolt DK-s parlamenti frakcióvezető által korábban elmondottakra reagált. Az ellenzéki politikus arra szólította fel a Fideszt, hogy a nyugdíjemelés mértékét újra kösse a reálbérek növekedéséhez és közölte, amennyiben a Gyurcsány-kormány nyugdíjpolitikája lenne érvényben, akkor a nyugdíjasok átlagosan 7500 forinttal kapnának többet havonta.

A Fidesz reagálásban azt írta, a Fidesz-KDNP kormányzása óta a nyugdíjak vásárlóértéke 10 százalékkal emelkedett, az idősek életét az elmúlt években rezsicsökkentéssel, a legfontosabb élelmiszerek áfájának csökkentésével és Erzsébet-utalvánnyal is segítették. Most 9 ezer forintos rezsiutalványt is kapnak a nyugdíjasok, és ősszel várhatóan újra nyugdíjprémiumot fizetnek – olvasható a közleményben.

(pestisracok.hu)

Nagytudású Leonardo DiCaprio 20 évvel ezelőtti képet posztolt az Amazonasról, aztán nagyot aggódott…

Döbbenet: a DK komáromi képviselőjelöltje szerint a Fideszes nyugdíjasok nem mások mint birkahús, akik eladják magukat pár ezer forintért