in ,

Budapest csütörtökön is elesett – Volt hó, de hókotrót mi nem láttunk Délpesten – Több járat nem közlekedik a havazás miatt – Budapest ismét elesett

A mostani csütörtök is nehezen indul, hiszen a havazás miatt már az éjszaka folyamán is változtatni kellett néhány buszjárat útvonalán.

Emlékezetes volt az egy héttel ezelőtti havazás, ugyanis Budapestet felkészületlenül érte a csapadék, rendre akadályokba ütközött a közlekedés. A szerkesztőségünknek küldött felvétel is megörökítette, ahogy elesett a BAH-csomópont, ahol az éppen az arra közlekedő 8-as busz állt keresztbe. A mostani csütörtök is nehezen indul, hiszen a havazás miatt már az éjszaka folyamán is változtatni kellett néhány buszjárat útvonalán, a BKK tájékoztatása szerint. 

Mire számíthatunk csütörtökön?

Éjszaka a 922-es éjszakai járat az Országos Korányi Intézet és Budakeszi, Dózsa György tér között nem közlekedett, a 972-es és a 972B jelzésű éjszakai járatok útvonalát pedig módosítani kellett az időjárás miatt. Csütörtök reggel a H6-os HÉV Tököl és Ráckeve között nem közlekedett áramellátási hiba miatt 05:34-ig, a kimaradt szakaszon pótlóbusz szállították az utasokat. A hibát azóta már elhárították, ismét teljes vonalán jár a HÉV.

A 157A autóbusz rövidített útvonalon közlekedik, nem érinti a Budaliget, Géza fejedelem útja megállót, ahogyan a 157-es autóbusz szintén rövidített útvonalon közlekedik, nem érinti a Budaliget, Géza fejedelem útja, a Muflon utca, valamint a Solymár, Kerehegy megállót.

A hóesés a 3-as villamost is érinti, az Ecseri út metróállomás és a Nagykőrösi út / Határ út között nem közlekedik járműhiba miatt, pótlóbuszra kell átszállniuk az utasoknak. A 65-ös és a 165-ös autóbusz és a 219-es autóbusz sem közlekedik az intenzív havazás miatt.

(Mandi)

 

 

 

 

Segítsd munkánkat! Fennmaradásunk rajtad múlik!

Ejha – A szlovén újságíró elkezdte sértegetni Novák Katalint

Ez baj, nagyon nagy baj! Karácsony Gergely helyettese ismét beismerte, hogy csődbe vitték a fővárost!