in ,

Egy budapesti magyar színész bebizonyította a főpolgármesternek, hogy Geri nem csinált semmit 4 évig

Geri gyere, csapassunk!

A nyelvileg hiperpasszív Főpolgi ultraaktív a fészes agyborzolásban.

Legújabb remeke szerint:
,,Ha csak a nagyobb, egybefüggő felületeket nézzük, akkor is több, mint 8 focipályányi területen újított fel idén budapesti utakat a Budapest Közút. És ebben benne sincsen….. a többezer apróbb javítás.”

Na gondoltam, akkor csapassunk!
Lakókörzetemben gépjárművel napi használója vagyok a XII. kerületi Béla király útnak.
Karigeri tájékoztatása után lássuk a medvét.
Nevezett út Istenhegyi úti csatlakozásáig, az utolsó 600 méter állapotáért az ókori Rómában is csak fejvesztés terhe mellett lehetne érvelni. Annyi lyuk tátong a garantált tengelytörés esélyét előrevetítve a szlalomozásban járatlanok számára, hogy véleményem szerint egy Forma 1-es pilóta is leizzadna, hogy defekt vagy baleset nélkül abszolválja ezt az amúgy nyúlfarknyi szakaszt.
Emlékeim szerint pár éve épp a Béla király út volt az – ami egyebekben fontos kormányzati létesítményekhez is vezet – , amit Karácsony Gergely levett a teljes szakaszán felújításra javasolt utak listájáról.

Most meg ,focipályázik” a felhasznált aszfalt négyzetmétereivel.
Ha szegénykémnek a budapesti utak biciklikarókkal díszített állapota jelenti a non plus ultrát, akkor ne csodálkozzon, ha egy Béla király útra tévedt indulatos Fradi-ultra netán valóban megkergeti, miután járművével szélvédőig süllyed egy kátyúban, a Főpolgi által egekig magasztalt ,,rendbe tett”, állítása szerint tükörsima felületű fővárosi araszolásban.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Megjött az év mémje a főpolgármesterről és Budapestről – Mindenki ezen röhög – Íme

Ez cuki! Orbán Viktor Annus unokájával gyújtotta meg a második adventi gyertyát