in

Bréking! Putyin részleges mozgósítást jelentett be

Durvul a helyzet

Orosz Hírek 🇭🇺🇷🇺

‼️⚡️Összefoglaló Vlagyimir Putyin beszédéből

▪️Mától részleges mozgósítást hirdetnek Oroszországban.

▪️Kizárólag azokat a polgárokat hívják be katonai szolgálatra, akik tartalékosok, és mindenekelőtt azokat, akik már szolgáltak a fegyveres erőknél, rendelkeznek bizonyos katonai szakmai és megfelelő tapasztalattal.

▪️A védelmi vállalkozások anyagi, forrásbeli és pénzügyi támogatásának minden kérdését a kormánynak haladéktalanul meg kell oldania.

▪️ Oroszországot felkérték, hogy támogassa a népszavazásokat. Szeretném hangsúlyozni, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a népszavazásokat biztonságosan tartsák meg.

▪️Az elnyomás rendszere Ukrajnában a legkeményebb módon erősödött meg. A megfélemlítés, a terror és az erőszak politikája egyre szörnyűbb és barbárabb formákat ölt.

▪️ A Nyugat célja, hogy meggyengítse, megosztja és elpusztítsa hazánkat.

▪️Ha a területi integritását fenyegetik, Oroszország minden rendelkezésre álló eszközt bevet, ez nem blöff

▪️A Nyugat célja Oroszország megosztása és elpusztítása. Ezeket a terveket már régóta szövögetik, bár országunkat sok szétszakadt és ellenséges régióra akarják szétválasztani. Ukrajna pedig egy oroszellenes bástyává vált.

Oroszhirek.hu

Futótűzként terjed Menczer Tamás válasza a Magyarországot támadó holland külügyminiszternek: “Aggódom a holland jogállamiságért” – Videó

Brutál botrány a baloldalon! Tizennyolc gyanúsítottja van a gyömrői polgármester adócsalási ügyének