in ,

Brutál botrány a baloldalon! Tizennyolc gyanúsítottja van a gyömrői polgármester adócsalási ügyének

Összesen tizennyolc gyanúsítottja van annak a büntetőügynek, amiben a gyanú szerint érintett Gyömrő ellenzéki polgármestere, Gyenes Levente is – tudta meg a Magyar Nemzet.

Összesen tizennyolc gyanúsítottja van annak a büntetőügynek, amiben a gyanú szerint érintett Gyömrő ellenzéki polgármestere, Gyenes Levente is – tudta meg a Magyar Nemzet. A településvezetőt költségvetési csalással gyanúsítják, és öt társával együtt a múlt héten tartóztatta le a bíróság.

 

 

Nemcsak Gyenes Levente, Gyömrő ellenzéki polgármestere és vele együtt öt letartóztatott társa az érintettje annak a bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt indult büntetőeljárásnak, amiben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága nyomoz – értesült a Magyar Nemzet. Információink szerint az ügynek összesen tizennyolc gyanúsítottja van.

Azt a Magyar Nemzet írta meg elsőként a múlt héten, hogy hatósági személyek jelentek meg Gyömrő polgármesterének otthonánál. Gyenest őrizetbe is vették, majd öt társával együtt harminc napra nem jogerősen le is tartóztatta a Szombathelyi Járásbíróság. Az eljárás többi gyanúsítottját nem tartóztatták le

 

 

Gyenes Levente azután vált országosan ismert politikussá, hogy pikáns képek jelentek meg róla, ahogy egy meztelen nőről fehér port szív fel. A polgármesterről azt is tudni lehet, hogy nem veti meg a luxust, a Blikk ugyanis arról írt, hogy félmilliárdot érő villájához is kiszállt a NAV, a Kontra pedig korábban kiderítette: a fővárosi közműcégek vezetőjével, Mártha Imrével Ibizán, a Hard Rock Hotelben nyaralt. A szálláshelyen 120 ezer és 450 ezer forint között mozog egy éjszaka ára.

Gyenest évekkel ezelőtt a Szegedi Ítélőtábla mondta ki bűnösnek folytatólagosan elkövetett adócsalás bűntette és folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítás vétsége miatt, amiért kilenc hónap, két évre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, helybenhagyva az elsőfokú ítéletet. Az úgynevezett „számlagyáras” perben Gyenes Levente a hetedrendű vádlott volt. A hatályos jogszabályok szerint a képviselő-testületnek méltatlansági eljárást kellett volna indítania polgármestere ellen, ezt nem megvárva Gyenes benyújtotta lemondását, de 2019-ben végül újraválasztották.

 

 

(Pámer Dávid, magyarnemzet.hu)

 

  

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Bréking! Putyin részleges mozgósítást jelentett be

Szakad a bal árnyékék miatt?