in

Na, most van nagy baj! Vlagyimir Putyin rendkívüli bejelentést tett az orosz parlamentben – A nukleáris erők teljes készültségben vannak

Az orosz elnök kimondta, nyitott a tárgyalásokra az Egyesült Államokkal, de arra is figyelmeztetett, hogy a nukleáris erők teljes készültségben vannak.

Oroszország kész a párbeszédre az Egyesült Államokkal a stratégiai stabilitásról – jelentette ki Vlagyimir Putyin az orosz parlamentben tartott beszédében. A Gazeta tudósítása alapján ez az első alkalom, hogy az elnök határozottan nyitottnak tűnt a tárgyalásokra az amerikaiakkal.

Putyin hangsúlyozta, a „különleges hadműveletet” az oroszok nagy többsége támogatja, az egész ország a katonákkal van, mert Oroszország jogos harcot vív a szuverenitásért és biztonságért, azt pedig nem engedi meg senkinek, hogy beleavatkozzon a belügyeibe.

Az orosz stratégiai nukleáris erők teljes készültségben vannak

– jelentette ki Putyin, aki ettől függetlenül ostobaságnak és hazugságnak nevezte azokat a nyugati véleményeket, amelyek alapján Oroszország megtámadná Európát.

 

A Nyugat ugyanazt akarta tenni Oroszországgal, amit Ukrajnával, viszályt szítani és belülről gyengíteni az országot. Rosszul számolt

– mondta az orosz elnök, aki úgy véli, a Nyugat megpróbálja fegyverkezési versenybe rángatni Oroszországot.

Putyin szerint a BRICS-országok részesedése a világgazdaságban vásárlóerő-paritáson 2028-ra 36,6 százalékra nő, míg a G7 részesedése 27,8 százalékra csökken. Hozzátette, Oroszország új globális pénzügyi rendszert fog felépíteni egy fejlett technológiára alapozva, amely mentes a politikai beavatkozástól.

Szuverén, erős Oroszország nélkül nincs tartós világrend. Az oroszok elleni fóbia viszont Nyugaton elvette a politikai döntéshozók józan eszét

– szögezte le Putyin, aki bejelentette egy nemzeti program elindítását is, amely a családokat segíti, adókedvezményeket és egyéb támogatásokat tartalmaz annak érdekében, hogy a sokgyermekes családok normává váljanak Oroszországban. Emellett a mélyszegénységben élők számának csökkentésének és a várható élettartam növelésének stratégiájáról is megosztott néhány részletet.

 

 

(Mandi)

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Nyílt levél Borvendég Zsuzsannának: eladtad magad a Mi Hazánknak? Most tetted fantasztikus munkásságodat zárójelbe!

Kohán Matyi megint eltévedt – Szerinte feléledt a V4-ek! Ez hol él????