in ,

Bognár Zsolt színművész: Jusztlacus, a nyulakkal és őzekkel való maszekolás bíróságilag is kimondott nagymestere beleszállt Demeter Szilárdba

Az egy dolog, hogy Lacusnak Karácsony Gergely sem megy le a torkán a tavalyi, miniszterelnök-jelölti visszalépése óta

Az egy dolog, hogy Lacusnak Karácsony Gergely sem megy le a torkán a tavalyi, miniszterelnök-jelölti visszalépése óta, de minapi gyöngyszemében nem rajta, hanem az írásom végén csatolt kép kapcsán mégis inkább Demeter Szilárdon próbálta meg összes kudarcos közéleti keservét megtorolni.

A TV egykori ügyvédje, fogadatlan prókátora így morgolódik:
„Mit üzen ez a kép? Nekem semmi jót. Ugyanis nem tud olyan helyzet kialakulni, hogy egy a hatalom által fojtogatott főváros első embere bármilyen szituációban ilyen felhőtlenül vihogjon a hatalom egyik legostobább, legkegyetlenebb, legalja kiszolgálójának társaságában. Ha egyáltalán mutatkozhat vele egy képen az csak hivatalos fotó lehet, amit nem lehet félremagyarázni, de egy amúgy jó hangulatú vidéki koncerten?…Ez nem protokoll, ezzel az emberrel egy képen megjelenni – ráadásul ilyen felhőtlenül vihogva – árulás. Emlékeztetnék, hogy mennyire megbánta és érezte átverve magát a Demeterrel való találkozó után Bródy János. Pedig az hivatalos találkozó volt…Karácsony Gergely van erre bármilyen elfogadható magyarázat? Csak az “árokbetemetés” szándékot felejtsd el. Az már Medgyessyék/nek/! sem sikerült.”

Lacus! Bevallom őszintén, de Demeter Szilárd helyett nekem fájtak az őt minősítő szavaid. Abban a tekintetben, hogy ki a legostobább, legkegyetlenebb és a legalja, már megbocsáss, de eltérő a véleményünk. Eddigi, számomra szánalmasnak ható életedben ahány ezen jelzőiddel méltán illethető emberrel vigyorogtál te már együtt, azt most hagyjuk. Miután a te üléspontod nyilvánvalóan és kellő hangsúllyal meghatározza a mindenkori álláspontodat, így nem csodálkozom kifakadásodon. Ettől még sejdítek némi igazságot abban a balos elvtársiassághoz köthető mondásban, miszerint
„Vádold azzal ellenfeledet, amit te magad kívánsz elkövetni”.
Ezt apró módosítással esetedben úgy érzem helytállónak, hogy ugyan mondhatsz kígyót békát ellenfeleidre, mégis tökéletesen tudatában vagy annak, hogy negatív jelzőid alanya és birtokosa te magad vagy.

Erre viszont már Medgyessy „útélágazódásainál” is rájöhettél volna.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

A szlovákok megbuggyantak – „Ruszkik haza! Legyen béke! 1956” – visszaszólt Szijjártónak a szlovák külügyminiszter

Trump: csak én nyerhetem meg az elnökválasztást