in ,

Bognár Zsolt most elmagyarázza miért brutálisan gyáva Batka Zoltán újságíró

Zsebhuszáros zseb-bátorság

 

Batka Zoltán népszavás eltartott, a zizegős ,,jogging felső fehér csíkokkal” levédett márkavédjegyese elővette népmesei köszörűkövét és kiöltött nyelvét élesre fazonírozva, egysíkú szóarzenálját ismételten kiborította a nyilvánosság elé.
Nem találja ki a kedves olvasó, hogy ki az állandó főszereplője Batka epeömléseinek? Bingó! Hát persze, hogy Orbán Viktor!

Így indít a nagy mesélő:
,,A politika mára a rosszarcúak showbiznisze lett.”
Értjük, te ,,jóarcú” sárm -modell!
Batka, azt miért nem teszed hozzá, hogy a lóellenzős balos skriblerek némelyikének nem csupán az arca, de sajna a lelke is olyan, amivel vidámparkok kísértet kastélyában, korosztálytól függetlenül lehetne riogatni a tisztelt oda látogatókat? Mondjak neveket, esetleg van nálad egy kézitükör, bátorka?

14 éve mamlaszkodtok és abból élsz, éltek, hogy Orbánt szídjátok. Írásaid témaadójának mennyit fizetsz? Az nem járja, hogy cikkeid főhősének nem utalsz legalább alkalmanként egy jelentősebb részesedést, hisz mégiscsak ő a kizárólagos ihlet adód, nem gondolod?
Visszakanyarodva a kísértet kastély főalakjának ,,Gyávaságról és bátorságról” című műremekéhez, az az érzésem, mintha Batka az alpári és személyeskedő irományaira szentül azt hinné, hogy azok jelentik az igazi bátorságot.

Figyelj zizegős!
A kormányinfókon, miniszterelnöki sajtótájékoztatón, ahol grimaszolva, izegve-mozogva fészkelődsz, na ott miért nem beszélsz olyan stílusban, ahogy a virtuális térben teszed?

Mondom miért, ne fáradj!
Mert félsz, mert gyáva vagy, mert csak szájhős vagy és kristály tisztán tudatában vagy annak, hogy Orbán Viktor bármely válaszával úgy leverne, mint vak a poharat. Nem egyszer, nem kétszer, ezerszer. A miniszterelnök előtt mernél ,,tokázni, meg pocakozni.” Ehelyett, ha olykor szót kapsz, akkor kisdobosokat megszégyenítő tisztelettel makogsz valamit, amire nem választ vársz, csupán saját narratívád igazolását, amit várhatsz, sohanapjáig. Hogy ki a ,,vattavállú bérshivák”, arról nem nyitok vitát, elég nekünk a te kisdobosi szervilis ,,bátorságod” napi tapasztalása.
Egyebekben kinek tetszelegsz laptopod schwarzeneggeri magányában, talán a négy falnak, vagy az alvós macidnak?

Azok visszhangozzák, hogy, de bátor csávó ez a mi Zoltánunk?
Amikor Putyinnal, Janukoviccsal, meg Navalnijjal példálózol, áruld már el, hogy fékezhetetlen bátorságoddal miért nem mész Moszkvába a Vörös térre agitálni? Navalnij visszament Oroszországba, ez részéről valóban bátorság volt, mi több, áldozat, na de te? Majd, ha a Vörös téren te leszel szókimondóan bátor és ott ,,aktakukacozod” Putyint, na akkor átértékelem betűk mögé rejtőző zsebhuszárságodat.
Talán még annyit, miért nem írsz bátran a Kádár korszak máig velünk élő retteneteiről is, miért nem írsz a karhatalmista, pufajkás Horn Gyuláról, miért nem írsz a gyurcsányi ámokfutás 2006-os eseményeiről, vagy jelenünk ellenzéki formációinak minősíthetetlen balfékségeiről, ország árulásairól?
A küzdősportok végkimenetelét nem a meccsek előtti szájalás dönti el. A politikában természetesen nem a nyers erő érvényesülésére gondolok, de felfoghatnád már végre, hogy balos csipet-csapatod 4 db elszenvedett KO- ja után végtelenül unalmas állandó jelleggel arról delirálnod, hogy az elleneidnél te bátrabb vagy, meg okosabb és még a homokozós kis vödrödbe is több fér, mint nekik. Nos, el kell, hogy keserítselek, de kétszínű magatartásod tipikusan az éles, szemtől-szembe helyzetekben berezelők személyiségjegye.

Remélem, hogy írásommal segíthettem közelebb kerülnöd a gyávaság és a bátorság tényleges mibenlétéhez.

Bognár Zsolt /Parabolha/

  

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Alföldi Róbert arcátlanul felkérdezte Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet

Gyurcsány nagyon rosszul néz ki az új fotókon – Mi baja lehet?