in ,

Alföldi Róbert arcátlanul felkérdezte Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet

Tombol a kettős mérce a baloldalon.

Az államfői lemondást követően sorra szólalnak meg a baloldali szereplők. Mint vérszagra a keselyűk, úgy lepték el a világhálót és a közösségi médiát a kormány bukását vizionáló, tenyerüket dörzsölő megmondóemberek. Le vannak precízen osztva a szerepek, semmi nincs véletlenül.

 

A Hírklikk nevű baloldali propagandaportál Bródy János farizeus megnyilvánulását hozta, ahol a zeneszerző, énekes az egyik dalából idézett. Kéri László megbízhatóan hozta a szokásos vágyvezérelt kormánybukásról szóló vízióit a Klubrádióban. Nem kellett sokat várni Alföldi Róbert megszólalására sem.

 

A színész-rendező a Telexnek adott egy hosszú interjút, ahol hozta a szokásos, nyegle stílusát. Szörnyülködött, jóemberkedett, arcán kiütközött a liberális értelmiségi attitűd, a társadalom helyzete iránti műaggódás. Elmondta, jelentőségteljes hatásszüneteket tartva, hogy most aztán végérvényesen kiborult a bili, ezt már nem tűrheti el a társadalom, meg különben is a történelmi egyházak hallgatnak, nem állnak ki az emberekért. Odáig ment, hogy szemrehányóan felkérdezett három jobboldalhoz köthető művészt, Ákost, Rátóti Zoltánt és Szarvas Józsefet, hogy miért ne szólalnak meg a kegyelmi ügyben.

Ez az arrogancia annak fényében különösen felháborító, hogy a most harcosan az áldozatokat védő, áldozatokért aggódó Alföldi akkor nem szólalt meg, amikor a saját diákjával homoszexuális kapcsolatba került Bite Zsolt botránya kitört. Pedig a számos gusztustalan videót közzétevő férfi ügyében jelenleg is súlyos bűncselekmény miatt zajlik rendőrségi nyomozás. De Bródy, Kéri, a Pottyondy Edina és Osváth Zsolt nevével fémjelzett nagy influenszercsapat is valahogy mélyen hallgatott.

 

 

Azok az áldozatok ezek szerint nem számítottak. Na, ezt hívják kettős mércének.

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 
 

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Kaltenbach Jenő ennek a nemzetnek akar az államfője lenni… Azért ehhez ábrázat kell. Sőt pofa.

Bognár Zsolt most elmagyarázza miért brutálisan gyáva Batka Zoltán újságíró