in ,

Egy volt RTL-esnek kellett becsicskítania noárt, az anarchistát, meg a többi balos provokátort

A TÜNTETÉS, mint nyári, ellenzéki HOLIDAY

 

NoÁr, alias Molnár Áron és a Tanítanék Mozgalom ,,Levegőt” elnevezéssel június legelejére országos megmozdulást szervez. Természetesen nem József Attila Levegőt című verse a motivációjuk alapja, de ha már ,,Levegőt”, akkor én a vers hatodik versszakának egy részletével azért szeretném az akcióról alkotott véleményemet megosztani tisztelt olvasóimmal:

,,Óh, én nem így képzeltem el a rendet.
Lelkem nem íly honos.
Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet,
aki alattomos.”

Rendben. Legyen a nyaruk egy össz-egyharmadnyi hazai balos Hawai.
Az önfeledt vakációzás élményéhez tanácsolom, hogy vigyenek magukkal műanyag felfújható pálmafákat, „ócsított” – copyright by Medgyessy Péter – lángost áruló mobil sütödét, Balaton formájú fröccsöntött műanyag medencéket és elegendő napolajat. A részvétel díja az ellenzéki szimpatizánsoknak jelképes, a hontalanoknak díjtalan, kormánypártiak jelenlétére nem kell számítaniuk.

A lehetséges fellépők ajánlott névsora: Dés László, Bródy János, Koncz Zsusza, Nagy Bandó András és nem utolsó sorban Nagy Ervin és Molnár Áron. Lesz móka és kacagás, lufi, kedvezményes árú lángos, Dobrev bögre és dallamos szavaik mézes-mázos kalácsa. Felvilágosító ,,biológia” órát Pankotai Lili vagy Nagy Blanka fog tartani, a szemléltető transzparenseket egész nyáron Hadházy Ákos biztosítja majd.

Mert tüntetniük kell, magáért a tüntetés jogáért és mert „ÓÓÓÓbán” meg „Lölő” és legfőképpen azért, mert a cimboráik még mindig nincsenek hatalmon. Hála a Jóstennek, így garantált, hogy nem is lesznek. Há’ nem? De.

Bognár Zsolt  /Parabolha Fb/

 

Lehet, hogy egy kép erről: medence

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Háború?? A baloldal tényleg megnyomná azt a bizonyos piros gombot! Ez veszélyes!

Zsarolóbizottság – „Freundi” elszólás: uniós pénzt csak háborúért cserébe