in , ,

Itt a teljes beszéd! Orbán Viktor évértékelője – Orbán: a két lemondott női politikusban több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve

A miniszterelnök szerint jó emberek is hoznak rossz döntéseket.

Orbán Viktor az évértékelőjében hosszan méltatta Novák Katalint, aki szerinte nagyon jó köztársasági elnök volt, a távozása ugyanakkor helyes volt, de nagy veszteség Magyarország számára. Ennek pedig az az oka, hogy a kegyelmi döntését az ország többsége nem fogadta el. A miniszterelnök úgy fogalmazott, a kegyelmi határozata megbontotta a nemzeti egységet, azt ő helyreállítani már nem tudta. 

ORBÁN Viktor

A kibillent egyensúlyt helyreállítani, a család- és gyermekvédelem ügyében a nemzetet újraegyesíteni csak új elnök hivatalba lépésével lehet.

Ezt követően beszélt Varga Judit távozásáról is, aki a hagyományoknak megfelelően ellenjegyezte a köztársasági elnök döntését, lemondása szükséges, de igazságtalan volt. A miniszterelnök azt mondta, jó lenne, ha lenne időgép, vissza lehetne menni az időben, de nincs ilyen szerkezet.

„Jó emberek is hoznak rossz döntéseket” – fogalmazott –

„a kormányra vár a feladat, hogy az erkölcsi rendet helyreállítsa, a kialakult helyzetet jogilag is orvosolja”.

A miniszterelnök Novák és Varga munkáját „zaklatott szívvel” bár, de megköszöni. S kijelentette, a két távozó női politikusban több méltóság van, mint a baloldal összes vezetőjében együttvéve.

ÍME A TELJES BESZÉD:

 


(Videó: Hír Tv)

(Mandi)

 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Bognár Zsolt megállapította, hogy Noár annyira buta, hogy még helyesen írni sem tud

Zelenszkij elvinné Trumpot az ukrán frontra – Mi pedig Zelenszkijt