in ,

Bognár Zsolt Frei Tamást is kiosztotta – Tomika bunkó, avagy a bunkó Tomika + mindenszo.hu kommentár

Frei Tamás riportot adott a 24.hu-nak. Legfőbb tételmondata:
,,Örülünk, hogy a miniszterelnökünk jól kifejezi magát angolul, de Európában ezt néha a zöldségárus is tudja, ráadásul több nyelven.”

Nicsak, ki beszél!
Hej, ha a KÁVÉZACCOS sötét-feketeség kikérhetné magának, hogy van maga-magánál is egy sötétebb árnyalata!

Továbbiakban:
A ,,nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” analógiájának továbbgondolásából véleményem szerint az is következik, hogy:
Nem minden poliglott zöldséges lehet miniszterelnök, de Magyarország miniszterelnöke biztos, hogy sohasem lehet Frei Tamás.

Arra meg végképp nem lennék büszke, hogy saját körein belül még a másik jómadár, Juszt László is HAZUGNAK nevezte Frei világpolgárt, a 2004-ben nagy nyilvánosságot kapott ,,bérgyilkos” ügy kapcsán.

Frei úr!! Vegye észre, régen lefőtt már a kávéja és a kutya nem kíváncsi epéskedő, jelen esetben miniszterelnökünket gyalázni szándékozó kirohanásaira se budapesti, se nizzai, se firenzei, se miamiban található otthonából címezve őket.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

Mindenszo.hu kommentár: a milliárdos Frei számunkra, csak egy dúsgazdag világpolgár hazátlan rohadék senki. Soha nem járunk a Café Freibe, elvből bojkottáljuk, a boltjait 300 m-es körzetben elkerüljük! Ja és amúgy Frei kedvenc főpolgármestere meg angolul sem tud, meg németül, meg sehogy, néha makog magyarul valamit.

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Három a magyar igazság – Bognár Zsolt témazáró dolgozata Alföldi Róbertről

Orbán Viktor figyelmeztet: fel kell készülni – Videó