in ,

Bognár Zsolt szerint Donáth Anna egyértelműen hazaáruló – Íme a részletek

Donáth Anna már olyannyira belecsavarodott saját, önfelmentő narratívájába, hogy észre sem veszi a lényeget.

Brüsszeli árulkodásainak Cseh Katalinnal együtt végrehajtott váltó, de inkább vesszőfutása nem azért visszataszító, mert ne lehetne ellenzékből Magyarország ellen, akár az európai színtéren is kritikával élni.
Amiért – nem véletlenül – a hazaárulók titulusával illetik őket idehaza, az abból fakad, hogy eddigi működésükben kizárólag csak a mószerolás, a lejáratás vezette őket és nem járhatok messze az igazságtól, ha kijelentem, hogy tudomásom szerint egyetlen egyszer se állították hazánkat pozitív, követendő példaként a nyugati világ ezer sebből vérző, erodált erkölcsű és szellemiségű vezetői elé.

Mennyivel más éle volna a gyakori elismerő szavaik mellett elejtett korholásaiknak, jószándékú figyelemfelhívásaiknak, intézkedés kéréseiknek, ha nem kizárólag a hörgésig torzult arcú, állandósult károgásukat látnánk-hallanánk napi szinten megvalósulni.
Pedig a magyar családpolitika, országunk gettóktól mentes, élhető közege, az energiahordozók árának kordában tartása, a felelős keresésén felülemelkedő, életeket menteni szándékozó békepártiság hirdetése csak néhány azok közül, amelyeket bármikor követendő mintaként állíthattak volna az unió önimádatban fürdőző vezetői elé.

Ehelyett Donáth Anna képes az unásig ismételt toposzával hergelni:
„A mai parlamenti ülésen a fideszes többség koncepciós eljárást készül lefolytatni Cseh Katalinnal és velem szemben. A »bűnünk«, hogy a munkánknak köszönhetően a NER-oligarchák már nem tudnak olyan könnyen uniós forrásokat ellopni, mint az elmúlt több, mint egy évtizedben.”
A lopás Btk 370. paragrafusa szerinti tényállásának ismételgetése helyett talán, ha élne állampolgári kötelességével és bizonyítékaival besétálna valamelyik rendőri szervhez. Abból a helyzetből, hogy külföldön szajkózzák sirámaikat kilóg a lóláb, hiszen csupán politikai eszmetársaik intézkedéseiben bízva, a saját itthoni jelentéktelenségük teljességgel érdektelen kisegerét szeretnék fontos elefántnak láttatni.

Amikor Donáth Anna koncepciós eljárásról beszél, amit a magyar kormány Cseh és az ő becses személye ellen az itthoni parlamentünkben folytat le, csak azt felejti el, hogy hazánkban őket ismerjük, mint a rossz pénzt, ellenben a kormányunkat a fényességes nyugat potentátjai kizárólag az általuk terjesztett rágalomáriákból. Nagyon nem mindegy!

Megszívlelendő a mondás:
,,Messziről jött ember azt mond, amit akar.”
Nos ezek a messziről jött, ráadásul személyes tapasztalattal nem rendelkező nyugati senkiháziak azok, akik a momentumos hölgyek bemondásaira kéjes örömmel ugorva vegzálják kormányzatunkat. A megindított koncepciós eljárásaiknak minden olyan ország az áldozatává válik, ahol nem azt a verset fújják, amit a nyugati boszorkány konyhákban főztek ki az ott küldetést teljesítő selejt-maradékok, kiegészülve a még selejtesebb, saját hazájukra árulkodó téma-szállítókkal.

Minő disszonancia, hogy olvasom, az európai ügyészség feje, Laura Codruta Kövesi asszony vizsgálódik Ursula von der Leyen sms-ben intézett milliárdos Pfizer szerződései után.
Ezt látva hazai árulkodóink fel tehetik maguknak a kérdést, hogy akkor most mi is az elsődleges csapásirány mószerolásaik uniós központjában? Lehet, hogy először inkább az Európai Bizottság ügyes-bajos dolgait kellene rendbe tenni, mielőtt a fő hiteltelenjeik a két szégyen-magyar Donáth és Cseh súgásainak megfelelve, az országunk elleni kirakateljárásokkal próbálnák meg elfedni és kompenzálni saját rothadásukat.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

  


 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Budapesten akkora a sötétség, hogy a végén Kamu Geri újrázhat – Lélekben erre is fel kell készülni!

Itt a felmérés eredménye: ebben a dologban még a baloldali szavazók is egyetértenek a kormánnyal