in ,

Bajszos hülye – Bokros Lajos fasizmust lát és mosolyokat számol

Bokros Lajos stopperórával a kezében mosolyokat számolt Orbán Viktor évértékelője közben

 

A Modern Magyarország Mozgalom (MOMA) elnöke (mely pártot még Gyurcsány Ferenc is teljesen reménytelennek talált, így nem kívánt vele összefogni) szokásához híven a fasizmustól retteg, mindezen felül viszont sajátos módszert választott Orbán Viktor évértékelőjének elemzésére.

Módszere két pilléren nyugodott: stopperórával lemérte a beszéd különböző szakaszait, éles tekintete emellett a közönséget pásztázta, hogy mosolyokat számláljon. Szerinte ez a két mutatóféle „beszédesebb a beszédnél” is. Az első szempontja:

mennyire mosolyog a közönség, amikor tapsol. Nos, Orbán évértékelője alatt a kivezényelt nézők többsége nem mosolygott. Akkor sem, amikor úgy érezték, most már illene tapsolni.

– pszichologizált a csomagjáról elhíresült politikus. Hogy miért kellene egy évértékelő alatt a közönségnek vigyorogni, az nem derül ki Bokros eszmefuttatásából. A másik fontos mérce a pártelnök szerint az idő:

mennyire szól az évértékelő arról, amiről szólnia hivatott: az év értékeléséről. Az ország teljesítménye – tele hazugsággal, a tények tisztelete nélkül – csak 15 percet érdemelt. Kétszer ennyi időt kapott egyetlen téma, a hóbortos vezér kedvence, a bevándorlás.

Bokros Lajos szerint Orbán Viktor beszéde „a fasiszta világnézet leplezetlen dicsérete” volt, az okoskodó politikus pontokba szedve próbálta bemutatni, hogy bontható ki a miniszterelnök beszédéből a színtiszta fasizmus. Olvasóinkat nem fárasztjuk Bokros összes agyszüleményeivel, elég egy példa, hogy lássuk, milyen erős következtetéseket von le a MOMA vezére.

»Európa utolsó reménysége a kereszténység. Mi vagyunk a nyugat utolsó bástyája. Persze az ortodoxok is küzdenek.« Értsd: az iszlám vallású ember biztosan nem ember.

Hogy ez milyen logika mentén következik az idézett gondolatokból, azt nehéz lenne megmondani. Mindenesetre örömteli, hogy a Bokros-féle gyülekezet támogatottsága stabilan nulla százaléknak felel meg.

demokrata.hu

(forrás:demokrata.hu)

Örökélet, ingyensör – Ötvenszázalékos béremelést ígér az egészségügyben Karácsony Gergely

Maffiabaloldal – Elkezdődött az előzetesben ülő Czeglédy Csaba kiszabadulásáért indult aláírásgyűjtés